Feriehus og ferieleiligheter i Bibinje

Solen skinner nesten hver dag i Bibinje, noe som gjør dette til den ultimate destinasjonen for en strandferie. Bibinje er en liten havneby bare seks kilometer sør for Zadar, som de siste årene har seilet opp som en feriefavoritt blant solglade turister. Det krystallklare havet er innbydende for besøkende i alle aldre og det rolige vannet passer godt for deg som reiser med barn. Områdets hovedattraksjon er de store, vakre strendene, men den som ønsker mer spenning vil heller ikke bli skuffet. NOVASOL formidler feriehus i Bibinje der du kan bo tett på gode aktivitetsmuligheter og attraksjoner.

Lei feriehus i Bibinje og besøk vakre Zadar

Populære feriehus i Bibinje

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bibinje

Loading...

Feriehus med basseng i Bibinje

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bibinje

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Leier du et av våre feriehus i Kroatia befinner du deg aldri langt unna gode ferieopplevelser. Fra Bibinje er det ikke langt til Zadar, og dagsturer til den spennende byen er en populær aktivitet. Zadar ble i 2016 kåret til Europas beste turistdestinasjon og er virkelig verdt et besøk. I den pulserende byen venter både historiske severdigheter og moderne attraksjoner. I tillegg venter en lang rekke spisesteder, kaféer, butikker og barer. Verdt å få med seg er Anastastiakatedralen, St. Donatus-kirken, og Nikola Bašićs kreasjoner; Sun salutation og Sea organ. Byen rommer i tillegg mange museer som du kan besøke i løpet av dagen. 

I området rundt Bibinje finnes det en rekke greske og romerske ruiner, i tillegg til flere flotte kirker. Den lokale havnen i Bibinje er Zlatna luka (den gylne havnen). Havnen dekker et område på 70.000 m2 og har rundt 1.400 båtplasser, noe som gjør det til et travelt sted. Her kan du blant annet bli med på fisketurer, leie båt, prøve dykking og mye mer.

Hvorfor velge en NOVASOL feriebolig i Kroatia?

Ser du etter feriehus i Dalmatia? NOVASOL tilbyr et stort og variert utvalg av ferieboliger til alle typer ferie. Velg mellom store feriehus med eget svømmebasseng, moderne ferieleiligheter og enkle feriehus tett på havet. Alle våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive», som betyr at sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader er inkludert i leieprisen. 

Uansett om det er en ferieleilighet i Dubrovnik eller en villa i Pula, vil vår lange erfaring med feriehusformidling i Kroatia gjøre ferieforberedelsene enklere. Hos NOVASOL er drømmeboligen i Kroatia bare et klikk unna.

Feriehus og ferieleiligheter i Bibinje

Hos NOVASOL kan du velge i ferieleiligheter og feriehus i hele Europa. Velger du et feriehus i Bibinje kan du se frem til feriedager fylt med sol, bad og morsomme aktiviteter.