Feriehus og ferieleiligheter i Marina

Vest i de sentrale delene av Dalmatia finner du Marina, en havneby vakkert beliggende i Marinabukten. Leier du et feriehus i Dalmatia venter en perfekt kombinasjon av hav, sol og strand, men området byr også på en rekke spennende severdigheter og opplevelser. Denne delen av kysten, med unntak av Marina, tilhører Seget Vranjica og Pojica. Området er blant annet kjent for sin olivendyrking, vinproduksjon, fiske og turisme. 

Leier du et feriehus i Dalmatia, er det aldri langt til gode ferieopplevelser. Det krystallklare Adriaterhavet inivterer til avkjølende bad, og de hvite rullesteinsstrendene står i vakker kontrast til det turkise vannet. Nyt friheten som følger med en privat feriebolig; her velger du om du vil lage middag «hjemme», eller spise på en av Kroatias tradisjonelle tavernaer, kalt konobas.

Lei et NOVASOL feriehus i Marina og besøk Split

Populære feriehus i Marina

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Marina

Loading...

Feriehus med basseng i Marina

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Marina

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Leier du et feriehus i Marina befinner du deg bare 12 kilometer unna Trogir. Den vakre byen ligger på en liten øy og står ikke uventet på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du vandre i trange, brosteinsbelagte gater, mens du nyter byens mange severdigheter. Midt i byen finner du St. Laurentius-katedralen, som er en av landets flotteste severdigheter og absolutt verdt å se. I tillegg til en rekke attraksjoner, kan Trogir også by på lekre spisesteder, barer, strender og vakker natur. 

Fra en feriebolig i Marina er det heller ikke langt til fantastiske Split – en by du definitivt ikke bør gå glipp om anledningen byr seg. Split står på UNESCOs verdensarvliste og har vokst opp rundt keiser Diokletians palass, som han fikk bygget for rundt 1700 år siden og som i dag står som et av romertidens best bevarte bygningskomplekser. Palasset skulle være hans «pensjonistbolig» og det var hans kjærlighet til Split, eller Salona som det het den gang, som fikk han til å legge komplekset hit. Ønsker du å få mest mulig ut av Splits interessante historie, kan det være lurt å bli med på en guidet tur. Da får du ofte også tilgang på flere av palassets kriker og kroker. Det er nok spennende severdigheter til å fylle mange dager i Split, men du kan fint også legge en dagstur hit fra feriehuset i Marina. Du får bare ikke med deg absolutt alt.

Aktiviteter og opplevelser

Som mange andre feriedestinasjoner i Kroatia, kan Marina friste med aktiviteter som seiling, dykking, fiske og båtliv. Her er det mulig å leie egen båt, eller bli med på organiserte turer. Vil du ta livet helt med ro på ferien, finner du flere fine strender i Marina. Nyt en god bok i skyggen av oliventrærne, før du rusler bort til en av de lokale kafeene for lunsj. Har du lyst til å finne et avskjermet sted langs kysten, kan du bevege deg litt vekk fra sentrum. Vil du teste utelivet nær ferieboligen, kan du ta turen til Primosten, som ligger rundt to mil unna. Der finner du noen av de mest populære utestedene i Dalmatia. 

En ferie i Marina passer uansett om du skal på ferie med familie, venner eller kjæreste. Det er nemlig det som er så fint med et feriehus i Kroatia – dette varierte landet har noe å tilby absolutt alle.

Feriehus og ferieleiligheter i Marina

Blant NOVASOLs ferieboliger i Europa finner du noe til enhver anledning. Velg mellom alt fra enkle ferieleiligheter, til moderne feriehus og luksuriøse ferieboliger for de spesielle anledningene. Mulighetene er mange når du velger en privat feriebolig fra NOVASOL!