Feriehus på Lastovo

Øya Lastovo er et feriested som byr på mange spennende aktiviteter for både barn og voksne. Få et fantastisk opphold på Lastovo i Kroatia med en feriebolig fra NOVASOL hytteutleie.

Hytteutleie på Lastovo er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Romerne kalte i sin tid denne øya for Insula Augusta, som betyr keiserens øy. Senere ble det til Lagusto og deretter Lastovo, som den heter i dag. Øya kan skryte av hele 2700 timer med solskinn om året, og er derfor et av det aller beste feriestedene. Øya er virkelig et ferieparadis og byr på fantastiske sandstrender og en nydelig natur hvor man kan gå på oppdagelsesferd.

Med flotte ferieboliger fra NOVASOL hytteutleie kan du og din familie være sikre på å få en fantastisk ferie på øya Lastovo i Kroatia. Her finner dere mange forskjellige eksklusive og individuelt innrettede feriehus til fornuftige priser.

Lastovo er kjent for sine mange grotter og huler som er dannet av regn, vind og vær i løpet av flere tusen år. Her kan dere bla. se spor etter folk som har levd i grottene. Hovedattraksjonen på øya er de romerske og greske ruinene og de brede sandstrendene.

NOVASOL har feriehus i Kroatia av høy kvalitet til alle som ønsker en pause fra hverdagens stress og mas. Alle våre utleieboliger gjennomgås nøye for å sikre at de lever opp til våre strenge kvalitetskrav.

Lastovo

Populære feriehus i Lastovo

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lastovo

Loading...

Feriehus med basseng i Lastovo

Loading...