Ferieleiligheter og feriehus i Pirovac

NOVASOL formidler flotte ferieboliger i Pirovac – en vakker middelhavsby langs Šibenik-rivieraen. Leier du et feriehus i Pirovac vil du kunne tilbringe ferien i rolige og avslappende omgivelser. Her finner du alt du kan forvente på ferie i Kroatia; vakre rullesteinstrender, olivenlunder, badeviker, fantastisk sjømat og mye mer. Når du leier et NOVASOL feriehus i Pirovac befinner du deg heller ikke langt unna naturattraksjoner, som nasjonalparken Krka, og du finner en rekke severdigheter tett på byen. 

Pirovac tilhørte på 1300-tallet landets eldste adelsfamilie Šubić, og det er i forbindelse med dette at området ble nevnt første gang. Funn har likevel vist at mennesker har bodd her lenge før dette. Pirovac er delt inn i Pirovac, Kašići og Putičanje, og området har få innbyggere. Her vil du uansett få de samme gode ferieopplevelser, men uten de store turistmengdene.

Lei feriehus i Pirovac hos NOVASOL og oppdag Šibenik

Populære feriehus i Pirovac

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pirovac

Loading...

Feriehus med basseng i Pirovac

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pirovac

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Pirovac og området rundt har en rekke severdigheter, som du kan utforske om du vil. Forsvarsmuren og kirken Svetog Jurja fra 1500-tallet er verdt å få med seg. I kapellet Vrančić-Draganić, kan du se den gotiske sarkofagen fra 1447, mens drar du til øya St. Stefan finner du ruinene etter et kloster fra 1511. I Ivinj nær St. Martinskirken finner du ruinene etter en villa datert tilbake til romertiden. Kirken som i dag står ved ruinene ble bygget i middelalderen, og er fortsatt i bruk. Det som ble funnet ved villaen, kan du se i Katunarić palasset i Tisno. 

Når du leier et feriehus i Pirovac, tar det deg kun rundt 30 minutter til havnebyen Šibenik. Et av Šibeniks absolutte høydepunkt er St. James-katedralen som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Katedralen er bygget utelukkende med stein brakt hit fra øyene Brač, Korčula, Rab og Krk. Det tok ulike arkitekter over 100 år å ferdigstille bygningen, som stod ferdig i 1536. Det er mye mer å se i Šibenik, og du kan for eksempel stoppe innom bymuseet for å lære mer om byens historie. Her stilles det også ut en del spennende gjenstander fra blant annet førhistorisk tid og perioden under Republikken Venezia. Šibenik har  en hyggelig atmosfære og det anbefales å vandre rundt i de brosteinsbelagte gatene eller  nyte byen fra en av fortauskafeene.

Et NOVASOL feriehus i Pirovac passer for alle typer ferie

Aktiviteter og opplevelser

Hele Pirovacbukten har flotte rullesteinstrender, og passer ypperlig for en ferie fylt med deilige dager ved Adriaterhavet. Noen badeviker er større og vakrere enn andre, men alle strendene har sin egen sjarm og mange ligger vakker til omgitt av furutrær. Noen av de mer sentrale strendene tilbyr en rekke aktiviteter, som kanopadling, vannski og pedalbåter. Flere av strendene har også spisesteder og muligheter for forfriskninger. Dersom du ikke liker strender med alt for mye folk, kan du finne deg en stille bukt. På ettermiddagen kan du finne en koselig kafé og se solen gå ned i havet. 

Et feriehus i Dalmatia er rett for deg som ønsker å kombinere en aktiv ferie med sol og bad. Fra Pirovac kan du leie egen båt eller bli med på en organisert tur ut til øyene utenfor. Ikke langt unna finner du Kroatias største innsjø, Vransko. Naturparken består av innsjøen og området rundt, og kombinasjonen av salt og ferskvann gjør at en rekke ulike fiskearter trives godt her. Området er dessuten hjem for et stort antall fuglearter, og er derfor et eldorado for fuglekikkere. Generelt er Vransko et flott turområde for deg som pakker med joggeskoene på ferien. Kroatia kan skilte med flere flotte nasjonalparker og leier du et feriehus i Pirovac kan du besøke både Krka og Kornati.

Feriehus og ferieleiligheter i Pirovac

Leier du et feriehus i Kroatia gjennom NOVASOL, kan du velge i et stort utvalg. Vi formidler mange tusen ferieboliger i landet som nå trygt kan kalles en feriefavoritt blant nordmenn. I fantastiske Kroatia finner du alt det en god ferie skal inneholde – aktivitetsmuligheter, historie, attraksjoner, sol og bad. ¨

Alle NOVASOLs ferieboliger i Kroatia er «all inclusive». Det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Enklere blir det ikke. NOVASOLs ferieboliger byr på private rammer og friheten til å kunne legge opp dagene akkurat slik du selv vil. Du bestemmer selv når du vil spise middag, eller når det passer med et avkjølende bad i svømmebassenget. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Kroatia!