Feriehus og ferieleiligheter på Vir

Øya Vir ligger i Adriaterhavet utenfor byen Zadar, og leier du feriehus her kan du se frem til en ferie med vakker natur og idylliske havnebyer rett utenfor døren. Kroatia er med sitt fascinerende naturlandskap, vakre strender og mer enn 1000 øyer, et reisemål for deg som vil slappe fullstendig av på ferien. En ferie ved den dalmatiske kysten er også midt i blinken for barnefamilier. 

Dalmatia er en av de mest populære ferieregionene i Kroatia. NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Dalmatia, og du vil garantert finne den som passer din drømmeferie. På Vir kan du nyte et mildt middelhavsklima, lange strender og krystallklart badevann.

Lei feriehus eller ferieleilighet på Vir

Populære feriehus i Vir

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vir

Loading...

Feriehus med basseng i Vir

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vir

Loading...

Naturomgivelser

Øya Vir er forbundet til fastlandet med en bru. I Vir finner du feriehus, pensjonater og rolige kystbyer, uten de store hotellkompleksene. Landskapet preges av skogsområder, vinranker, fruktplantasjer og klipper. Adriaterhavets kyst er idyllisk med mange små bukter, der du kan finne ditt eget lille strandparadis

Dersom du er på utkikk etter spektakulære naturomgivelser, kan du legge ut på dagstur til nasjonalparkene i Krka, Kornati eller Paklenica, som ikke ligger langt unna.

Øya Vir er midt i blinken for familieferier i Kroatia

Aktiviteter og opplevelser

Leier du et feriehus på Vir vil du raskt legge hverdagens stress og mas bak deg. Legg ut på vandre – eller sykkelturer, og kjenn hvordan den vakre naturen og gode atmosfæren gir ny energi. Opplev den spennende verdenen under havoverflaten og prøv dykking på ferien, eller nyt havbrisen på seiltur. 

Foruten landsbyene Torovi og Lozice, er det havnebyen Vir som danner sentrum på øya. Barnefamilier kan trygt leie feriehus på øya og tilbringe dagene i bukten Sapavac, der vannet er lavt. 

Leier du en feriebolig i Kroatia, kan du legge dagsturer til omkringliggende byer eller øyer inn i ferieagendaen. Nærheten til Zadar er en ypperlig mulighet til å utforske den fascinerende byen med den lange historien. Gamlebyen er et must få med seg, men byen generelt kan by på smale, brosteinsbelagte gater og hyggelige spisesteder.

NOVASOL feriehus på øya Vir

Kroatia er en feriefavoritt blant nordmenn – og det med god grunn! Landet med de mange øyene er et paradis for deg som setter pris på krystallklart hav, god mat og gode priser. Alle NOVASOLs feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. 

NOVASOL formidler ferieleiligheter og feriehus over hele Europa og Egypt. Når du velger en av våre ferieboliger får du i tillegg vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen. Denne inneholder blant annet en gunstig avbestillingsdekning. Les mer om Trygghetspakken i våre leiebetingelser.