Feriehus på Krapanj

Ser du etter din neste feriedestinasjon i Kroatia? Den vakre øya Krapanj ligger i den østlige delen av Adriaterhavet og byr på fine feriedager for hele familien. Når du leier et feriehus i Dalmatia, vil du forstå hvorfor dette er en region våre gjester stadig vender tilbake til. Dalmatia, og Kroatia generelt, har en variert og vakker natur. I tillegg vil en ferie i Dalmatia by på spennende opplevelser og attraksjoner, som passer både store og små. Uansett om du vil oppleve unik natur, kulturelle og historiske skatter, sjarmerende byer eller nydelige strender, så finner du det i Kroatia. 

Krapanj er den minste bebodde øya i Kroatia, og en av de minste i Adriaterhavet. Her har menneskene tradisjonelt levd av fiske og dypvanndykking, spesielt etter sjøsvamp. På grunn av denne tradisjonen har øya innbyggere fått navnet ‘Spužvari’, som betyr svamp på kroatisk. Leier du en feriebolig på Krapanj kan du stoppe innom øyas lille svampmuseum.

Lei feriehus på Krapanj

Populære feriehus i Krapanj

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Krapanj

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Krapanj

Loading...

Aktiviteter og naturomgivelser

Når du leier et feriehus i Dalmatia, bor du med vakker natur, fantastiske severdigheter og avslappende atmosfære rett utenfor døren. Langs den dalmatiske kysten ligger imponerende fjellkjeder, der du får en storslått utsikt over øyhavet utenfor. I Dalmatia ligger fire av landets nasjonalparker. Dersom tiden tillater det kan du besøke Krka nasjonalpark, som definitivt er en av Kroatias vakreste naturområder. I Kornati nasjonalpark venter et øyparadis. Nasjonalparken består av 89 øyer, og kan blant annet by på uforglemmelige dykkeopplevelser. Foretrekker du å tilbringe tiden på land, kan du boltre deg med vannaktiviteter eller bare slappe av på en av de mange strendene. 

Velg den sjarmerende øya Krapanj neste gang du skal leie ferieleilighet eller feriehus i Kroatia. Krapanj ligger kun 350 meter fra fastlandet og er derfor ypperlig egnet for ferier i Dalmatia. Her kan du gå en ubekymret ferie i møte.

Vakre naturomgivelser venter på ferie i Dalmatia

Feriehus på Krapanj

Krapanj er en familievennlig destinasjon og de fine strendene er midt i blinken for aktive barn. For dykkerne kan Krapanj friste med en spennende undervannsverden, og leier du en feriebolig med båt kan du utforske de mange buktene rundt øya. Tilbring ettermiddagen på feriehusets terrasse og nyt et måltid laget av lokale råvarer. 

Tilbring ferien i et NOVASOL feriehus og oppdag friheten som følger med. Et opphold i en feriebolig lar deg komme tett på reisemålet og du vil garantert oppdage hvorfor Kroatia er et fantastisk ferieland. Dessuten er våre ferieboliger ofte et rimeligere alternativ til andre overnattingsformer. I et feriehus kan du bestemme dine daglige rutiner helt selv. Velkommen til Kroatia og ferieparadiset Krapanj!