Feriehus og ferieleiligheter i Rogoznica

Den lille kystbyen Rogoznica i Dalmatia byr på varme temperaturer, fantastiske strender og krystallklart vann. Leier du et feriehus eller ferieleilighet i Rogoznica gjennom NOVASOL, kan du selv erfare hvorfor Kroatia er en feriefavoritt blant nordmenn. Velger du et feriehus i Rogoznica, kommer du deg enkelt hit fra Split, som kun ligger rundt 55 kilometer unna. 

Dalmatia er en av Kroatias mest populære ferieområder og det er ikke så rart. Her venter en 400 kilometer lang kystlinje, sjarmerende byer, utallige historiske severdigheter og vakre strender. Uansett hvor du leier feriehus i Dalmatia, kan du bo tett på noe av det beste Kroatia kan by på.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Rogoznica

Populære feriehus i Rogoznica

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rogoznica

Loading...

Feriehus med basseng i Rogoznica

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rogoznica

Loading...

Aktiviteter og opplevelse

Rogoznica ligger delvis på fastlandet og på en øy, der du finner den eldste delen av kystbyen. Øya er forbundet til fastlandet med en bru. En av hovedattraksjonene i Rogoznica er sjøen Zmajevo Oko, som oversettes til ”Drageøyet”. En svømmetur i Zmajevo Oko er en unik opplevelse! Det finnes flere myter om innsjøen; en myte forteller at forelskede par som bader her vil være tro mot hverandre for resten av livet. Ikke nok med det, paret vil ha et velsignet ekteskap og lykkelige barn. De fleste hopper nok i innsjøen av den enkle grunn at det er deilig med et avkjølende bad, men det kan likevel være gøy å høre noen av historiene knyttet til stedet. 

Rogoznica er en fiskerlandsby og du kan derfor kjøpe fersk fisk hver dag. Det dyrkes også mye oliven i området. Ta turen til det lokale markedet og kjøp med lokale råvarer tilbake til ferieboligen. Det frister kanskje ikke å lage mat selv hver dag, og du finner flere gode restauranter i Rogoznica. Her kan du smake på noen tradisjonelle spesialiteter, som dalmatisk parmaskinke, lam, fiskegryte og mye mer.

Attraksjoner og severdigheter

En av Rogoznicas største attraksjoner er marinaen Marina Frapa, som anses for å være en av de vakreste havnene i landet. Du bør heller ikke gå glipp av sognekirken fra 1615, som med sitt vakre klokketårn er verdt å få med seg i løpet av oppholdet. 

Leier du en feriebolig i Kroatia kan du glede deg over en lang rekke naturattraksjoner og nasjonalparker. Fra Rogoznica kan du for eksempel legge inn en dagstur til Krka Nasjonalpark, som er kjent for sine mange sjøer og fossefall.

Feriehus og ferieleiligheter i Rogoznica

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger over hele Europa, og mange av disse ligger utenfor de mer etablerte turistdestinasjonene. Opplev en ny og spennende side av feriefavoritten Kroatia, og bestill en privateid feriebolig. 

Våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er «all inclusive», og det betyr mindre å tenke på for deg. Ferieboligene har nemlig sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader inkludert i leiebeløpet. Når du velger NOVASOL får du dessuten vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen din – helt uten noen ekstra kostnader. Trygghetspakken kan du lese mer om i våre leiebetingelser.