Feriehus på Korcula

Den frodigste øya i Adriaterhavet er et enestående økologisk område. De utallige oliven- og frukttrærne, og den vidt utbredte lavendelen besnærer med duftene sine. Overalt på denne maleriske øya støter man på århundregamle sypresser, terrasseformede vingårder og store olivenlunder. De hvite natursteinshusene og kirke- og kapelltårnene som kan sees på lang avstand beriker fargebildet i det vidstrakte landskapet. Det hvite hus i Washington ble for øvrig bygget av de samme hvite steinene. Fra et feriehus i Dalmatia bør du utforske dette vakre området. 

Byen Korcula, Marco Polos fødested, er en av middelhavsområdets best bevarte middelalderbyer. Stedet er midtpunkt for turisme og kulturliv, og en kan følge byens historie skritt for skritt.

Lumbarda er ett av de vakreste småstedene på øya, og tilbyr en mengde rekreasjonsmuligheter. Ikke bare kisel- og klippestrendene på stedet, men også de nærliggende sandstrendene innbyr til å bade i det glassklare vannet.

På øya er det lagt til rette for både fotturer og sykkelturer i det mangfoldige landskapet. Langs veien passerer man både små og store landsbyer. Der landskapet tillater det, finner man åkerlapper med druer, fiken, oliven og annet. Vela Luka i vest er øyas viktigste havneby med god kommunikasjon til andre reisemål.

Lei feriehus eller ferieleilighet på Korcula

Populære feriehus i Korcula

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Korcula

Loading...

Feriehus med basseng i Korcula

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Korcula

Loading...