Feriehus i Baska Voda

Landsbyen Baska Voda har litt over 2000 innbyggere og ligger mindre enn 10 kilometer fra byen Makarska. Befolkningen lever hovedsakelig av turisme, men du finner også dyrkede vinmarker og olivenlunder her. Området er omgitt av Biokovos-fjellene og furuskog. Her venter milevis med hvite rullesteinstrender og fantastiske bukter. Et feriehus er det perfekte utgangspunktet for ferien i Kroatia. 

Baska Voda er ikke så stort, faktisk er så lite at stedet ikke har et sentrum. Det finnes likevel flere hyggelige butikker, restauranter og kaféer her, der du kan nyte feriedagene. Gå en tur langs havnepromenader og stopp for en is eller noe kaldt i glasset. Her er det godt å feriere og det ligger til rette for avslappede dager.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Baska Voda hos NOVASOL

Populære feriehus i Baska Voda

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Baska Voda

Loading...

Feriehus med basseng i Baska Voda

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Baska Voda

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

I oldtiden lå bosettelsen Aronia der Baska Voda nå ligger. Slavere tok over området rundt år 700 og med det var Aronia historie. Baska Voda ble etablert i 1688. Området har siden 1912 vært et viktig knutepunkt mellom øyene og fastlandet. Sjøveien langs Adriaterhavet bidro dessuten til Baska Vodas turisme, og i de senere årene har området vært en av Midt-Dalmatias mest populære feriedestinasjoner. I flere år har landsbyen blitt tildelt den lokale, prestisjefylte prisen «Blå Blomst» for turisme. 

Ta turen innom det arkeologiske museet i Baska Voda, der du kan se utstillinger med hellige og historiske objekter. Det er også verdt å se statuen av St. Nicholas, St. Rokas-kirke, St. Lovregos-kirke og St. Nicholas-kirke.

Hos NOVASOL finner du din neste feriebolig i Baska Voda

Aktiviteter og opplevelser

I Baska Voda ligger alt til rette for en avslappet ferie i vakre naturomgivelser. Et feriehus i Dalmatia er midt i blinken for deg som vil nyte et behagelig middelhavsklima og solrike feriedager. Gjennomsnittstemperaturen ligger på rundt 24 grader. I mai kan du noen ganger bade i det varme havet med en flott utsikt til Biokovos snødekte fjelltopper. 

Leier du et feriehus i Kroatia og ønsker en aktiv ferie, er også Baska Voda rett for deg. Aktivitetsmulighetene er mange og varierte. Fyll dagene med fotball, basketball, beachvolley eller tennis. Det er også mulig å sykle, stå på vannski eller prøve paragliding. Mat er for mange en viktig del av ferieopplevelsen, og på ferie i Baska Voda bør du prøve de lokale delikatessene. Besøk de lokale restaurantene og du kan nyte regionale spesialiteter, som fritule pączusie. Et glass lokal vin til maten er heller ikke å forakte.

Feriehus og ferieleiligheter i Baska Voda

Hos NOVASOL finner du et stort og variert utvalg av ferieboliger i Dalmatia. Finn frem til din neste ferieleilighet eller feriehus i Baska Voda ved å bruke søkefunksjonen på våre nettsider. NOVASOLs ferieboliger kommer i ulik standard; velg mellom alt fra enkle og praktiske ferieleiligheter til luksuriøse villaer.