Feriehus på Murter

Den idylliske øya Murter i Kroatia ligger midt i det deilige, blå Adriaterhavet. Nyt det fantastiske området rundt Murter og bo godt i hytter fra NOVASOL hytteutleie.

NOVASOL hytteutleie på øya Murter er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Murter kalles også porten til Kornati-Øyene, som er en gruppe små, ubebodde øyer. Det er utrolig populært å dra på dagsturer til øyene, og dette området er det perfekte sted dersom man ønsker fred og ro og gode naturopplevelser.

De romerske ruinene fra templer og palasser flere steder i området rundt Murter er populære steder å besøke. Ruinene vitner om at øya allerede i oldtiden ble sett på som et ferieparadis. I dag kan NOVASOL hytteutleie tilby deg og din familie et stort utvalg individuelt innrettede og godt vedlikeholdte ferieboliger. Nyt en fantastisk ferie i Kroatia med en av våre utleieboliger.

I tillegg til den idylliske, brede stranda, hvor de fleste barnefamilier tilbringer 80 prosent av deres tid i Murter, byr byen på mange spennende sommerfestivaler, gode restauranter og et stort utvalg av forskjellige butikker. Sport er også populært i byen, og her finnes det det bla. fotball- og basketballbaner.

Når dere leier feriebolig i Kroatia hos NOVASOL er dere garantert kvalitet for pengene. Alle våre utleieboliger er gjennomgått nøye for å sikre at våre kunder får nettopp det de ønsker.

Utsikt på ön Murter i Kroatien

Populære feriehus i Murter

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Murter

Loading...

Feriehus med basseng i Murter

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Murter

Loading...