Feriehus og ferieleiligheter i Omiš

Dersom du ønsker en ferie i Kroatia der du kan kombinere total avslapping med spennende aktiviteter, kan du velge et av NOVASOLs feriehus i Omiš. 

Omiš er et utmerket valg for deg som ønsker å leie feriehus i Dalmatia. Her finner du alt du kan ønske under ferieoppholdet. I tillegg venter et variert utvalg av aktiviteter og det finnes garantert noe for hele familien. I tillegg har Omiš gode strender, fantastisk mat og vakre naturomgivelser.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Omiš

Populære feriehus i Omis

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Omis

Loading...

Feriehus med basseng i Omis

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Omis

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Omiš ligger der Cetina-elven renner ut i Adriaterhavet, rundt 25 kilometer sør for Split. Landsbyen er omgitt av høye fjell og er derfor et paradis for deg som vil kombinere ferien med klatre – og vandreturer. Mer enn 200 klatreruter og 80 vandreruter er lett tilgjengelig dersom du leier feriehus i Omiš. Nærheten til Cetina-elven byr på muligheter for rafting, og det finnes flere operatører dette i området. Det er også mulig å prøve zipline over elven, samt juving. 

Er du på utkikk etter strand – og vannaktiviteter, finner du også dette i Omiš. Velg mellom aktiviteter som tennis, squash, volleyball, dykking, fiske og vindsurfing. Er du interessert i å dykke, kan du utforske noen av de åtte vrakene som ligger utenfor kysten. 

Dersom du heller bare vil ta livet helt med ro, kan du gjøre dette på noen av de flotte strendene som passer midt i blinken for barnefamilier. Her er vannet lavt, varmt og klart. Når du leier et feriehus i Kroatia, venter fine ferieopplevelser for hele familien.

Attraksjoner og severdigheter i Omiš

Omiš var på 1300 – og 1400 – tallet et fryktet sted på grunn av de beryktede piratene som holdt til her. Piratene holdt til ved Cetina-elven og klippene ga utmerket beskyttelse mot angripere. De fikk derfor herje kysten fritt i lang tid. I dag kan du lære mer om piratene, blant annet på guidene turer gjennom gamlebyen. 

Legger du ferien til Omiš, kan du ikke gå glipp av festningene Mirabela og Fortica. Mirabela står i dag som en påminnelse om piratenes tid i Omiš, da tårnet ble brukt som utkikkspunkt over kystlinjen. Tar du deg til toppen av festningen vil du få en fantastisk utsikt over hele byen. En tur opp til Fortica kan du heller ikke gå glipp av. Når du når toppen av den 500 år gamle festningen, venter en utsikt du ikke vil glemme med det første.

Feriehus og ferieleiligheter i Omiš

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Kroatia. Alle ferieboligene i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sluttrengjøring, sengetøy og eventuelle forbrukskostnader. Nyt ferien i Kroatia til det fulle, uten å tenke på andre ting enn hvilke morsomme aktiviteter du skal fylle dagene med. 

Velger du en NOVASOL feriebolig til din neste ferie, kan du se frem mot en ferie med frihet og privatliv. Uansett hvilken av våre ferieboliger du velger, vil du kunne legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Omiš!