Feriehus i Pyrénées Orientales

Med en feriebolig i Pyrénées Orientales i Languedoc-Roussillon, kan du oppleve en del av Syd-Frankrike som ennå ikke er så kjent. Område er dog vært å bli kjent med. Pyreneene tilbyr et variert landskap og danner en naturlig grense mellom Spania og Frankrike. Området er meget kupert, hvilket gjør det velegnet til flere former for fritidsaktiviteter.

Feriehus i Pyrénées Orientales

Populære feriehus i Pyrénées-Orientales

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pyrénées-Orientales

Loading...

Feriehus med basseng i Pyrénées-Orientales

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pyrénées-Orientales

Loading...

Ferieboliger nær byer i Pyrénées Orientales

Mellom de vakre berg og daler ligger det flere byer som er verdt å besøke når dere leier en ferieleilighet i Languedoc-Roussillon. Perpignan er områdets største by. Perpignan er en livlig handelsby , med et godt utvalg av spennende severdigheter. Midt i byen kan dere se bl.a. Palais des Rois de Majorque – Mallorcakongenes palass. Den gamle borg ligger vakkert til med utsikt over en stor del av byen og utstillingene gir dere et godt innblikk i stedets og byens historie. I sentrum av byen finner du også den gamle meget velbevarende byport, Le Castillet, som også er et museum.

Når dere trasker gjennom gatene i Perpignan, vil dere kunne se at byen er fransk, men nærheten til Spania ser man også tydelig. Nesten alle vei og byskilt er nemlig skrevet både på spansk og katalansk, og på fransk. Har dere mot til en travetur i et litt tøft terreng , så skal dere ta turen til byen Villefranche-de-Conflent, hvor byens fort er det absolutte høydepunkt. Når dere har kommet opp av den litt kronglete sti, møtes dere av en utsikt, som er absolutt vært slitet. Hvis dere gjerne vil oppleve naturen, og samtidig komme rundt Pyrénées Orientales, så kan dere ta toget, Le Train Jaune – Det gule Tog – fra Villefranche-de-Conflent til Latour-de-Carol. På turen kommer dere gjennom det vakre landskap, hvor bergene er fantastiske. Byen Latour-de-Carol er endestasjonen etter den 3 timer lange turen, men denne byen er ikke like spennende som de andre byene, og det anbefales derfor å gå av før dette stopp. Vær også oppmerksom på at det ikke er toaletter på toget.

Strandferie i Pyrénées Orientales

Badeferie i Pyrénées Orientales

Når dere velger å leie et feriehus ved Middelhavet, så må dere ikke glemme å besøke en eller flere av de fine strendene. Hvis dere gjerne vil besøke en badeby, hvor dere kan nyte en dag i solen og havet, så kan dere ta turen til Canet-en-Roussillon. Dette er en hyggelig badeby med cafeer, restauranter og hoteller, og kan tilby de aller beste badestrender i området. I byen er det mange små butikker , hvor dere kan kjøpe gøyale suvenirer og ta en pause fra solen. Byen ligger ca. 10 km fra Perpignan. En annen god kystby er Collioure, som også har en deilig strand. Byen er også spennende og ikke minst det gamle fort, Château Royal, er en spennende attraksjon. Elsker dere gamle borger, så er det uten tvil Carcasonne dere skal besøke. Denne by har ikke bare et slott, nei hele byen er et slott. Dere finner både butikker, museer , kirker og restauranter i festningsanlegget, så sett gjerne av en hel dag til et besøk her.

Vandreferie i Pyrénées Orientales

Aktiv ferie i Pyrénées Orientales

Fra deres feriehus i Languedoc kan dere som nevnt begi dere ut på flere aktiviteter, som kan få pulsen litt opp. Områdets kuperte terreng gjør det særdeles velegnet til en tur på mountainbiken. Dere vil ikke mangle utfordringer når dere suser opp og ned bakkene, og det samme gjelder for dere som foretrekker en god vandretur. I området finner dere også flere steder hvor dere kan prøve kreftene med river-rafting. Hold deg fast mens dere beveger dere gjennom de vakre daler. Foretrekker du en mer stille og rolig tur , så er kano eller kajakk noe man har muligheten til.

Har dere lyst til å besøke denne delen av Frankrike, så ta en skikk på våre utvalg av både feriehus og leiligheter. NOVASOL leiet ut ferieboliger i Frankrike i mange år, og har derfor også flere lokale kontorer fordelt i landet, hvor vi alltid kan svare på diverse spørsmål. Vi hjelper gjerne med å finne det presise feriested og den feriebolig som passer deres drømmeferie i Frankrike.