Feriehus i Gard

Med familien, venner, kjæreste eller alene er Gard i Languedoc-regionen definitivt et besøk verdt. Fra feriehuset i Frankrike kan du utforske alt regionen har å by på. Det steinete landskapet i den sørlige regionen i Frankrike er spesielt, og dette kan oppleves i Gard. Det er også fullt av vingårder og olivendyrking, og som vi vet er Frankrike eksperter på vinproduksjon.

Feriehus i Gard

Populære feriehus i Gard

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gard

Loading...

Feriehus med basseng i Gard

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gard

Loading...

Oppdag de berømte stedene

Med en ferie i Languedoc-Roussillon, Gard, kan du besøke byen Nimes som er overfylt med arkitektoniske skatter av stor historisk verdi og interesse. Man kan oppleve har de Jardin de la Fontaine, parker etablert i 1745, et utmerket eksempel på fransk landskap, og det imponerende Nimes Arena er fortsatt i bruk for konserter etc.

Hvert år avholdes den berømte «feria» i tyrefekterarenaen i byen, og deretter er det full fest i gatene og barer, en opplevelse man få med seg!

Med NOVASOL har du mulighet til å oppdage den typiske atmosfæren i regionen, oppdag den fantastiske naturen. Din leie av et feriehus vil være det ideelle utgangspunktet for å få en fantastisk ferie i Frankrike. Velg din villa i Languedoc-Roussillon i henhold til dine behov og velg dine kriterier når du søker etter en feriebolig.