Feriehus i Alsace

Grensen fra Tyskland, Alsace-Lorraine har hatt en urolig historie, det foreligger faktisk en dobbel kultur, der både fransk og tysk er til stede på navn og landsbyer, gater, tradisjoner, gastronomi av Alsace-Lorraine. Med NOVASOL finner du noen få klikk et feriehus i Frankrike, eller en leilighet i Frankrike i Alsace-Lorraine, som åpner muligheten for at du kan møte denne vakre regionen.

Bølgende åser og pittoreske landsbyer

« Grand Ballon» er et fjell på vinveien i Alsace, med vakkert landskap og natur. Det finnes flere vakre byer som Strasbourg, Colmar, Metz og Nancy og typiske landsbyer Berg, Riquewihr, Obernai. Alsace og Lorraine vet hvordan de skal ta i mot besøkende. Dette er et området som tar sin tid å oppdage.

Med NOVASOL finner du finne ferieleiligheter overalt i regionen, og du kan besøke landsby etter landsby, og nyte det harmoniske landskapet og gourmet mat. Langs vinveien i Alsace-Lorraine møter du bindingsverkshus og blomstrende geranier balkonger, som tilbyr avslapping og en oppdagelse. Benytt adgangen til å bestille en ferievilla i Alsace-Lorraine, som er et ideelt utgangspunkt for en perfekt ferie.

Feriehus i Alsace-Lorraine

Populære feriehus i Alsace

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Alsace

Loading...

Feriehus med basseng i Alsace

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Alsace

Loading...

En sjenerøs gastronomi

Nærheten til Tyskland har sterkt påvirket den regionale gastronomi i Alsace. Det er massevis av spesialiteter som du kan nyte i alle de gode restauranter eller «vinbarer»: surkål, lapskaus, blåbær pai, fisk etc. nær ditt feriehus i Frankrike i Alsace-Lorraine. En god unnskylding for å gi etter for fråtsingen.

En ferie i Alsace-Lorraine

I advent er Alsace-Lorraine kjent for sin tradisjon for å gjenopplive julemarkeder i det 16 århundre. I Strasbourg i Kléber dekoreres et gigantisk juletre og de mange markedene har mange gode lukter av bl.a. gløgg og kanel. Det er på tide å oppdage hovedstaden i Europaparlamentet, og de andre byene som er full av historie; Metz, Colmar, Nancy ved å bestille en feriebolig i Alsace-Lorraine. Ferien vil legge opp til en sofistikert atmosfære.

Som vinentusiastist vil du i Alsace og Lorraine finne kjente årganger, som er kjennetegnet av regionen. Veien fra Alsace er den eldste vinruten i Frankrike, og strekker seg over 170 km. Ta deg tid til å nyte denne smakfulle og deilige vin. NOVASOL er spesialist på feriehusutleie i Europa og har et stort utvalg av villaer i Alsace!