Feriehus i Midt-Frankrike

Oppdag en vakker region med feriehus i Midt-Frankrike. Regionen er ikke den mest kjente blant de franske regionene, men Midt-Frankrike er full av fine opplevelser. Enten du er interessert i den arkitektoniske arven med en rekke slott og vakre bygninger, den naturlige rikdommen med skoger og innsjøer, eller ønsker å reise på en avslappende ferie i behagelig klima og fantastisk gastronomi, så kan Midt-Frankrike trygt anbefales når du leier feriehus i Frankrike.

Feriehus i Midt-Frankrike

Populære feriehus i Midt-Frankrike

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Midt-Frankrike

Loading...

Feriehus med basseng i Midt-Frankrike

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Midt-Frankrike

Loading...

Opplevelser og attraksjoner

Lei et feriehus i Midt-Frankrike og opplev en rik historie. Med et feriehus som utgangspunkt har du en perfekt base for å oppdage slik som de mytiske slottene i området: Cheverny, som inspirerte Hergé Moulinsart Tintin, og også Chambord, Chenonceau og fantastiske Azay-le-rideau som ble gjenreist i 1518 for Kong François I. Vandre langs Frankrikes lengste elv Loire, og opplev vakre byer som Blois og Amboise.

Lei ferieleilighet i Midt-Frankrike

Ferieleilighet i Midt-Frankrike

Ønsker du å leie leilighet i byene har du flere alternativ i regionen. Byer som Orléans og Bourges er preget av historie og kultur, og med en ferieleilighet i Midt-Frankrike kan du kombinere historiske og kulturelle opplevelser på din ferie. Rundt disse byene finner du også flere vingårder, og mange av de lokalproduserte vinene kan kjøpes i og rundt byene. Sammen med nydelig vin, som Touraine eller Menetou, kan du nyte gastronomiske herligheter som villt kjøtt og honningen Gâtinais.

Naturomgivelser

Ved å leie feriehus i Midt-Frankrike kan du også komme i kontakt med naturen i de store vernede områdene. Se myrer i Brenne og skogene av Loiret, hvor du hele året finner et bredt utvalg aktiviteter, det være seg fiske og jakt eller andre fritidsaktiviteter. Ønsker du en avslappende ferie i vakker natur kan Midt-Frankrike være regionen du ser etter når du skal leie feriehus eller ferieleilighet i Frankrike!

Feriehus med basseng

Du kan velge feriehus med svømmebasseng, som bidrar til at du vil få den perfekte og festligste ferien noensinne. Bestill din feriebolig i Midt-Frankrike med eget basseng, og se frem til morsomme feriedager i og rundt huset. Enten det dreier seg om et profesjonelt seminar, en bursdag, en familiesammenkomst eller en partur, så ligger alt til rette for en opplevelsesrik ferie i Midt-Frankrike. Du og de reisende har også en ideell mulighet for å skape opplevelser sammen og oppdage regionens gastronomi.