Feriehus i Chinon

Chinon er en kommune som befinner seg i departementet Indre-Et-Loire, og tilhører regionen Midt-Frankrike like ved elven Vienne. Kommunen er definitivt noe for vinelskere, da det ryktes om at Frankrikes beste viner produseres her. Velg en villa i Midt-Frankrike, og du kan få tilfredsstilt din kultur, oppleve historiske monumenter og dra nytten av en fantastisk gastronomi.

Opplev Chinon på ferie i Frankrike

Populære feriehus i Chinon

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Chinon

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Chinon

Loading...

Chinon, by med historie og vin

Med et feriehus i sentrum i Chinon, vil du virkelig nyte denne byen, som er plassert på verdensarvlisten UNESCO. Opplev også historiske begivenheter knyttet til Charles VII. Det finnes også grotter man kan besøke, som er kjent for å bringe litt magi og friskhet til ditt besøk. Sentrum er fullt av hus med vakre steiner og tømmer, til minne om middelalderen. Besøk den vakre rosehagen « Elsie», en hage som vil glede hjerte til mange kvinner. Men du kan ikke unngå et museum besøk for å oppleve Frankrikes kunst og historie fra bl.a. Rabelais, en av de fremste franske renessanseforfattere. Og som nevnt smak den deilige, smakfulle og beste vinen fra en av de mange vinmarkene.

Fortryllende å gå rundt i Chinon

Chinon er en vakker kommune, her er det fine vingårder, bl.a. Bourgueil og Saint-Nicolas. Det finnes vakre landsbyer langs loire, Candes-Saint-Martin, som er kåret til en av de vakreste landsbyene i Frankrike. Fra ditt feriehus i Midt-Frankrike kan du besøke slott, hus, kirker og ulike gater. Romantikerne kan ta turen til landsbyer som Huismes eller Lerne. Blant disse turene vil du ikke gå glipp a Seuilly, mindre enn 10 km, som vil avsløre sitt kloster og dets museum dedikert til Rabelais.

Det finnes også fine slott, og disse har du mulighet til å besøke dersom du er i Chino. Utforsk Azay-le-Rideau og slottet av Chatonnière Ussé - noe som har inspirert Charles Perrault sin Tornerose - Rivau (i Lemere) eller Villandry, berømt for sin hager. Du kan også besøke troglodytic dalen Goupillieres (Azay-le-Rideau) eller klosteret Fontevraud.

Chinon, « Blomsten av hagen til Frankrike ønsker deg velkommen for din ferie i Frankrike der dalene i Loire og Vienne vil avsløre perler fra fortiden. En ferie i Frankrike har mange grunner til å fortrylle deg.