Feriehus i Ile-de-France

Mange har inntrykk av Ile-de-France som et gigangisk byområde, men regionen har mye mer å by på. Paris spiller en viktig rolle når det gjelder arktitektoniske kuriositeter, men Ile-de-France kan også vise til vakre skoger som Fontainebleau, berømte slott som Vaux-le-Vicomte og den regionale naturparken som huser en rekke vakre steder. NOVASOLs feriehusutleie i Frankrike strekker seg over en rekke regioner og i de forskjellige områdene i Ile-de-France, slik at du kan oppleve alle dens aspekter, fra det urbane byliv til det naturlige friluftsliv.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Ile-de-France

Populære feriehus i Île-de-France

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Île-de-France

Loading...

Feriehus med basseng i Île-de-France

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Île-de-France

Loading...

Utforsk kulturarven i Ile-de-France

I vårt store utvalg av ferieboliger kan du velge alt fra en vakker villa i Montmorency-skogen til et typisk, lite hus i hjertet av Chevreuse-dalen. Fra disse utgangspunktene kan du oppleve hele regionen, oppdage Cersailles, og også Enghien-les-Bains eller isle-Adam. Fra et feriehus i Ile-de-France kan du oppleve urban modernitet og vakker natur.

Lei feriehus i Ile-de-France og bo nær Paris

Oppdag den franske hovedstaden

Legger du ferien til Ile-de-France er du tett på den franske hovedstaden, Paris. I tillegg til imponerende sightseeing-muligheter, fra Eiffeltårnet til Louvre gjennom Sacre-Caeur og Notre Dame, er Paris fremfor alt de sjarmerende gatehjørnene og koselige kafèene. Her finner du et stort utbud av underholdning og attraksjoner, og gastronomiske opplevelser i verdensklasse. Lei et feriehus i Ile-de-France og bo i umiddelbar nærhet av den vakre storbyen.

Frihet med feriehus

Med feriehus i Ile-de-France kan du se frem til opplevelsesrike feriedager for store som små. Et av Frankrikes fremste turistmål, Disneyland Paris, ligger høst for hovedstaden og er et must. Bor du i regionen kan du også legge turen innom Seine-et-Marne, hvor du finner de historiske byene Provins og Meaux. Se gjennom vårt store utvalg av ferieboliger i Frankrike, og se frem til en opplevelsesrik ferie i en allsidig region.