Feriehus i Nord Pas de Calais

Nord-Pas-de-Calais er et område helt nordvest i Frankrike, med grenser til den engelske kanal i vest, Belgia i nordøst og Picardie i sør. Regionen dekker det meste av det som en gang i tiden var den franske delen av Flandern. Med NOVASOL feriehusutleie i Nord-Pas-De-Calais kan du bo i en historisk region med fantastiske opplevelser i vente.

Nord-Pas-de-Calais

Populære feriehus i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Feriehus med basseng i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Velkommen til Chti’ene

Etter filmsuksessen ‘Velkommen til Chti’ene’ fra 2008 har Nord-Pas-de-Calais blitt verdenskjent, og i regionen mangler det ikke på varme og vennlige innbyggere eller steder å besøke. Blant annet Flandern, Boulogne, Calais og Audomarois er spennende og sjarmerende feriedestinasjoner. Her blir du også møtt av et behagelig og temperert klima, og området er faktisk helt i landsgjennomsnittet når vi snakker om vær og temperaturer.

Oppdag Nord-Pas-de-Calais

Lei et feriehus i Nord-Pas-de-Calais og du kan oppdage skjønnheten av regionen som kommer frem av den flamske arkitektur, fargede murstein og V-formede tak. Arkitekturen er faktisk blant de største verdiene i regionen, og du finner hele 38 klokketårn her, hvorav 17 er klassifisert som verdensarv av UNESCO. Med over hundre museer, mange viet til andre verdenskrig, kan du bli kjent med regionens historie. Nord-Pas-de-Calais har ved flere tilfeller blitt bombet, og heldigvis restaurert igjen til glede for turister og lokalbefolkningen. I Cap Blanc-Nez og Cap Gris-Nez kan du nyte en praktfull utsikt over klippene av Dover i England. En ferie i regionen lar deg beundre kalksteinsklipper og endeløse sanddyner.

En kontrastfylt region

Flandern er et ekte europeisk veiskille, fylt av kontraster fra forskjellige regioner og fra tradisjon til modernitet. Denne åpne, dynamiske, kosmopolitiske og tradisjonelle regionen lar deg oppleve spennende byer og landsbyer hvor du kan oppleve en unik og storslått arkitektur. Er du glad i historie og kultur er Nord-Pas-de-Calais et godt valg når du vil leie feriehus i Frankrike.

Feriehus ved sjøen

Lei et feriehus nær sjøen i Nord-Pas-de-Calais, og få en livlig ferie med en fantastisk promenade. Nyt med familien en privilegert setting med sjøutsikt og lett tilgang til pedalbåter som invaderer dikene i hver kystlandsby.

Når man tar en ferie i Nord-Pas-de-Calais ved sjøen, er du bortskjemt på land: steinete bukter, kalksteinsklipper (Grand Side des Deux Caps), sandstrender (Berck-sur-mer, Boulogne-sur-mer), endeløse sanddyner (site av sanddynene i Flandern). En annen funksjon, tilgang til to forskjellige hav: Kanal og Nordsjøen, skille tuppen av Cap Gris-Nez.