Feriehus i Calais

Calais er en havneby og kommune i regionen Nord-Pas de Calais ved den engelske kanalen i nordlige Frankrike. Calais er en av mest dynamiske byene i Nord-Frankrike, åpen for alle i Europa takket være sin port og kanaltunellen som når England. Tilbring noen dager på ferie i Nord-Pas-de-Calais for å utforske en interessant region, rik og levende kulturarv. Du har mange muligheter til å oppdage Nord-Pas-de-Calais når du ferierer i Frankrike.

Lei feriehus i Calais

Oppdag et sjarmerende område ved å bo i en leilighet i Nord-Pas-de-Calais

Ved å bestille en ferie hjemme i Nord-Pas-de-Calais, vil du bare være en times kjøretur fra Belgia. Så, det er veldig lett å nå Ostend og muligheten til å besøke fødestedet til maleren James Ensor, Fort Napoleon eller å prøve lykken på det største kasinoet i hele Belgia. Nær Calais, er byen Dunkirk et perfekt reisemål for en dagstur. Hvis du bestiller din leilighet i Nord-Pas-de-Calais i februar, kan du ikke gå glipp av det berømte Dunkirk karneval der tusenvis av forkledde mennesker er linet opp i gatene. Nedover kysten i sør, kan du gå til Boulogne-sur-Mer, der du finner et skianlegg. Et sted som er verdt å besøke er National Center of the Sea Nausicaa , som inkluderer et gigantisk akvarium og et museum. Til slutt, hvis du er fan av idrett og friluftsliv, vær klar over at på mange av strendene nær Calais i Nord-Pas-de-Calais kan du lære deg å seile. Dette er spesielt mulig på strendene i Wimereux og Wissant.

En ferieutleie i Nord-Pas-de-Calais gjør det mulig å besøke byer med en rik arv som Dunkirk, Oostende, eller Bourbourg Le Crotoy, men også nyte de nærliggende strendene i Calais i Nord Pas de Calais. Finn et feriehus gjennom NOVASOL i Frankrike som vil gjøre ditt opphold uforglemmelig og la deg teste gastronomi og vin fra Nord-Pas-de-Calais.