Feriehus i Berck

Søker du en avslappende ferie i Frankrike rundt dammer og innsjøer, ja da er Nord-Pas-de-Calais et ideelt område for å slappe av. Bak klippene av Calais , er det åser og sanddyner i Dunkirk og et fantastisk lys fra Boulogne, steder du kan komme til med kommunikasjonsmidler, og oppleve den perfekte blanding av tradisjon og modernitet. En region med høy industrialisering , og modernitet gjør det lett å krysse Europa, blant annet med den kjente kanaltunnelen. Oppdag Nord-Pas-de-Calais med en sykkeltur, besøk et klokketårn, smak blåskjell og pommes frites, drikk en øl, besøk fornøyelsesparker og akvatiske sentre. NOVASOL tilbyr ferieutleietilbud i Nord-Pas-de-Calais. Du kan velge et bestemt sted klok som rundt Berck i Nord-Pas-de-Calais.

Lei feriehus i Berck i Nord-Pas-de-Calais

Omgivelsene i Berck i Nord-Pas-de-Calais

Med store badestrender i område, er Berck også attraktivt for sine omgivelser. Innen 3 km finner du Bagatelle Park, interessant hvis du er en familie. På samme måte, presenterer akvariet Maries et fascinerende sjøliv. Et besøk til blomster byen Saint-Josse , som ligger 10 km fra Berck, er helt klart verdt bryet, som Montreuil-sur-Mer, litt lenger (15 km). Marquenterre Park, de Valloires Gardens og Klokketårnet i Hesdin er andre forretningsobjekter til en svært rimelig avstand fra byen. En villa i Nord-Pas-de-Calais er ideelt hvis du vil se det vakre hav. Du kan ikke få det mer intimt og hyggelig enn å bo i nærheten av strandpromenaden.

Lei en NOVASOL feriebolig i Nord-Pas-de-Calais

En ferie i Nord-Pas-de-Calais etter dine ønsker

NOVASOL har et bredt og dypt utvalg av tjenester som gir deg de beste forutsetninger for et opphold i Nord-Pas-de-Calais. Hvis du ønsker å dra nytte av en attraktiv tjeneste med god pris og kvalitet, er en leilighet i Nord-Pas-de-Calais optimal. Du kan forene budsjettbegrensninger og plasseringen klokt. En utleie av villa er vanlig i den regionale kysten fra Boulogne til Dunkirk, via det gamle borgerlige nabolag i Calais. Eller velg en ferieleilighet i stedet? Du bestemmer hvordan din ferie i Frankrike skal planlegges, valget er ditt!