Feriehus i Saint-Omer

Saint-Omer er en by og kommune i regionen Nord-Pas-de-Calais. Hvis du ønsker å oppdage den nordligste regionen i Frankrike i et landområdet stiplet med vindmøller etter vindmøller, ja da er en ferie i Nord-Pas-de-Calais den beste feriedestinasjonen for deg. I tillegg til et fullstendig herdet klima i det nasjonale gjennomsnittet, er det et svært bredt utvalg av attraksjoner som venter på deg. Sport, gastronomi, historie, kultur, geografi, underholdning, regionen har dermed mange uventede og noen ganger ukjente funksjoner som gjør oppdagelsen enda morsommere. Alene eller sammen med familie, er Frankrike en perfekt feriedestinasjon for alle og enhver, med et bredt spekter av severdigheter og fasiliteter.

Lei feriehus i Saint-Omer, Nord-Pas-de-Calais

En rekke aktiviteter for enhver smak

Med en ferieleilighet i Nord-Pas-de-Calais kan du oppleve attraksjoner og aktiviteter for enhver smak og interesse. Tilhengere av havet kan nyte kysten med sine klipper, bukter, sandstrender og endeløse diker som omgås i et harmonisk miljø. Idrettsutøvere kan prøve speed-seiling, kite-surfing eller seiling. Historie elskere vil sikkert ha en lang agenda fremover, mellom museet Ambleteuse, kuppelen på Helfaut eller middelalder historiske sentrum av Agincourt. På underholdningssiden, er Dunkerque karneval fremtredende. Det kommer mennesker fra alle land i Europa for å delta på festlighetene. Opplev gastronomi, fisk, ost , søtsaker, grønnsaker og krydder, som er den viktigste maten i regionen, og bidrar i stor grad til identitet, oppdag derfor Nord-Pas-de-Calais gastronomi.

Opplevelser i Saint-Omer, Frankrike

I nærheten av Saint-Omer i Nord-Pas-de-Calais

Historisk kjent for sin katedral og dens kuppel, ligger Saint-Omer i hjertet av Nord-Pas-de-Calais. Noen kilometer fra byen, vil du besøke National Nature Reserve of Romelaere dammer eller grotter og åser; Acquin-Westbécourt og Wavrans-sur-Aa. Litt lenger i Aire-sur-la-Lys, besøk Belfry, en severdighet du ikke kan gå glipp av. Hvis man vil blande seg inn i den dype regionen og smake på noen lokale spesialiteter, anbefales det å gå til gården av Mont des Récollets. Den befestede byen Bergues (omtrent tyve kilometer nord) og Grand Site of Two Caps (ca førti kilometer vest) er mer fjernt, men helt klart verdt et besøk. På kysten vil en villa i Nord-Pas-de-Calais gi deg privilegert adgang til å nyte kystnaturen, i en intim og avslappende atmosfære.

NOVASOL tilbyr ulike typer overnatting, spesielt når det gjelder plass. En villa i Nord-Pas-de-Calais er relativt vanlig, særlig på kysten av Flandern. Bestill et feriehus i Frankrike, du vil ikke angre!