Feriehus på Korsika

Hvem drømmer ikke om en ferie på Korsika! Denne perla av ei øy er ideell som reisemål året rundt. Korsikas spennende blanding av italiensk og fransk påvirkning gjør den til en favoritt, ikke bare for utenlandske turister, men også for franskmenn. Lei et feriehus på Korsika og opplev Korsikas unike kultur og historie.

Lei et feriehus på Korsika og opplev øyas fantastiske strender og spennende byer

Populære feriehus i Korsika

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Korsika

Loading...

Feriehus med basseng i Korsika

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Korsika

Loading...

Bli kjent med Korsika

Korsika har en rik og mangfoldig kulturell identitet og historie. Dette kommer til uttrykk på forskjellige måter – fra tradisjonell musikk, mat og arkitektur, til språkene som snakkes på øya. Og du må ikke la deg lure av Korsikas øystatus. Denne vakre destinasjonen er den fjerde største øya i Middelhavet og har mye å tilby både familier og par. Halve øya ligger i en regional naturpark, inkludert øyas høyeste fjelltopp, Monte Cinto, som er 2706 meter høy. Lei et hus på Korsika, og opplev øyas spennende blanding av folksomme og avsidesliggende strekninger, fra fjelltopp til strand, og den 1000 kilometer lange kystlinja mot Middelhavet.

Feriebolig på Korsika til sommerferien

Lei et feriehus på Korsika langs kysten eller en feriebolig på Korsika med havutsikt, og nyt nærheten til noen av de beste strendene i Frankrike! Strekk deg ut på hvite sandstrender kantet med furuduftende skoger. Bo i Calvi og svøm i krystallklart vann med det imponerende fortet i bakgrunnen, eller besøk stranda Palombaggia på sørsiden av øya med de vakre, røde granittsteinene som står i nydelig kontrast til det blå havet i bakgrunnen. Palombaggia er bare en kort kjøretur fra Porto-Vecchio, som er en sjarmerende havneby og endestasjon for den korsikanske jernbanen. Å leie et feriehus på Korsika er kanskje det nærmeste du kan komme til et strandparadis som kan måle seg med Bahamas eller Maldivene! Men hvis du vil være sikker på å få mest mulig ut av badeferien, kan du ta en titt på våre ferieboliger på Korsika med basseng.

Reisetips til Korsika

Har du lyst til å ha en aktiv oppdagelsesferie mens du leier hus på Korsika? Øya er ideell for gåturer, både kortere og over flere dager. Fjellklatring er også en mulighet i dette utfordrende landskapet. Nærheten til vannet gir muligheter for seiling, rafting, bading, fisking, kanopadling og mye mer. Det er også massevis å gjøre på Korsika for deg som er interessert i kultur og foretrekker å ha ferie i et litt roligere tempo. 

Høydepunktene inkluderer: 

  • Gå en tur ovenfor Ajaccio, der du kan beundre praktfull panoramautsikt over byen og bukten. Dette er best å gjøre tidlig om morgenen eller om kvelden. Turen tar mellom to og fire timer, avhengig av ruten du velger. 

  • Hvis du er på jakt etter hardt tiltrengt hvile og avslapning, kan du ta en tur til en av de mange spaene på øya.

  • For adrenalinavhengige bugner det av aktiviteter, som treklatring, paragliding, strikkhopping og kiting.

  • Det krystallklare vannet er et paradis for dykkere. Du kan besøke noen av UNESCOs verdensarvsteder, blant annet et 53 meter langt lasteskip som ble torpedert utenfor Cervioni under den annen verdenskrig.

Kulinariske opplevelser på Korsika

En ferie på Korsika ville ikke være komplett hvis du ikke fikk smake på noen av de lokale delikatessene. Den korsikanske maten er full av deilige, kraftige og friske italienske smaker, med enkelte likheter med det provençalske kjøkken. Blant de nydelige fruktene som vokser på Korsika, finner vi fiken, tomater og jordbær, men artisjokker, squash og aubergine er også en stor del av det korsikanske kostholdet. Sett tennene i et enestående spekefat med kastanjefôret svinekjøtt, lasagne og gnocchi med fyldige kjøttsauser og ragu med lokalt lam. Perfekt når du sitter i ditt feriehus på Korsika og nyter alt den vakre øya har å by på.