Feriehus i Picardie

Ved leie av en feriebolig i Frankrike får du og ditt reisefølge i Picardie et opplevelsesrikt opphold midt i landskapet fylt med naturskatter. Nær byen Compiègne ligger Compiègne skogen som er en av de største i Frankrike kjent for sine pittoreske naturattraksjoner. Besøk også Marquenterre ornitologiske park ved naturreservatet i bukten av Somme bestående av myrer, sanddyner og skoger. Bukten er hjemmet til en rekke fuglearter, og besøkende kan beundre disse midt i sitt naturlige element. Picardie byr også på enorm historisk arv som dere kan utforske på ferie i området (Chemin des Dames, Mémorial Terre Neuvien, cimetière de La Madeleine), katedraler og klostre i landlige omgivelser, og middelalderske byer som Senlis, Ermenonville og Chantilly.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Picardie

Populære feriehus i Picardie

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Picardie

Loading...

Feriehus med basseng i Picardie

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Picardie

Loading...

Kombiner ferie på landet og ved havet

På ferie ved Picardie kysten er det gøy for store og små. Prøv dere på surfing og seiling i sanden, eller nyt solen med lek om moro på stranden. Ta en pause i skyggen og oppdag de gastronomiske spesialitetene av Picardie, som for eksempel deilige retter av lam. Lokale råvarer som bønner, smør og ost er grunnlaget i mange av de herlige rettene du får gleden av å nyte her, enten du tilbereder måltidet på ditt eget feriehus i Picardie eller på restaurant. Picardie er også stedet for å nyte den franske landlige atmosfæren. Observer utallige fuglearter i grønne enger og på åpne jorder, gå lange turer med familien i de vakre omgivelsene, ta en båttur på de flytende hagene spesielle for Amiens, eller drist dere inn i dypet av grottene i Naours. Et feriehus i Picardie er et godt utgangspunkt for unike opplevelser i området.

Reis til Picardie og opplev kulturen og historie

Det er enkelt å leie feriehus i Picardie

Oppdag en fantastisk del av Frankrike i rolige og avslappende omgivelser. Det er mange fordeler ved å leie et feriehus i Europa. Med god plass og samme gode kvalitet som hjemme kan dere senke skuldrene, nyte privatlivet og feriedager i eget tempo. Dere kommer samtidig tettere på lokalsamfunnet og får en unik ferieopplevelse. Feriehus eller ferieleilighet i Frankrike er et godt valg for naturopplevelser og nye oppdagelser med familie og venner. Du finner enkelt feriehuset som passer dine ønsker og behov her på vår nettside, eller kontakt vår kundeservice på mail eller telefon ved spørsmål.