Feriehus i Limousin

Limousin ligger sørvest i Frankrike og er det perfekte stedet for deg som elsker naturen. Området er kjent for sitt blomstrende landskap, jordbruk, enger og det berømte kjøttet av storfe og sau. Kjøp dine ferske ingredienser ved noen av de mange frukt – eller grønnsaksmarkedene, og tilbered et godt måltid hjemme i feriehuset ditt. Lei en feriebolig for en avslappende ferie i Frankrike, der du selv kan kontrollere tempoet.

Samtlige feriehus i Frankrike besøkes av vårt eget franske personal innen de gjøres tilgjengelige for bestilling og dette gjelder også våre feriehus i Limousin. Fordi mer eller mindre alle våre ferieboliger er privateide, kan du søke gjennom et stort, variert og personlig utvalg av hus og leiligheter. Her har du muligheten til å få genuine opplevelser av det lokale og store forutsetninger for å finne et feriehus i Limousin som passer nettopp deg og dine ønsker.

Ferie i Frankrike i herlige omgivelser

Populære feriehus i Limousin

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Limousin

Loading...

Feriehus med basseng i Limousin

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Limousin

Loading...

Natur og landskap i Limousin

Limousin var frem til 2016 en egen region, men er nå en del av regionen Nouvelle – Aquitaine. Den nyskapte regionen er en sammenslåing av Limousin og de to tidligere regionene Aquitaine og Poitou-Charentes. Limousin er delt inn i tre områder etter tre elver; Creuse, Correze og Haute-Vienne. Det er en stor naturlig kontrast mellom disse tre områdene, som kan fortrylle deg med elver, daler, sjøer og åser. Dette landskapet, med de mange åsene, har vært til stor inspirasjon for mange av Monets berømte malerier.

Ta en ferie i Frankrikes «grønne hjerte» med et feriehus som base for en aktiv ferie på landet. Eller velg å tilbringe dagene i parker og ved bassenget. Det er opp til deg! Ta en spasertur forbi «Les Loups de Chabrières», der du kan se de store steinformasjonene og se ut over det fantastiske landskapet der ulver har skapt sine hjem. Her finnes det spesielt gode muligheter for en aktiv ferie, med muligheter for vandring, sykling, ridning og kajakkpadling langs de mange elvene.

Feriehus i Limousin nær severdigheter

By og kultur

Besøk Limoges, hovedstaden i regionen, som siden 1770 har blitt ansett av Kina som en by med et godt rykte. Limousin var i antikken kjent for sitt gull og utmerkede håndverk. Besøk for eksempel ”Musée National Adrien-Dubouche” i Limoges eller ”Musée Départemental de la Tapisserie” i Aubusson der du kan noen av de vakre håndverkene og mattene fra gamle dager. Her kan du også se den vakre Limoges Katedralen, et av Frankrikes nasjonalmonument. Bak katedralen ligger Jardin botanique de Limoges, en botanisk hage med over 1200 planter, delt inn etter bruksområde.

Bourganeuf er en by som du definitivt bør besøke på ferien i Limousin. Det gamle slottet er tempelriddernes gamle hovedkvarter og i 1886 ble byen det tredje stedet i Frankrike der man utvant vannkraft fra de nærliggende fossefallene. Det er også en idé å besøke Chalus på ferien i Limousin. Her finner du et gammelt slott omringet av nærmest unik natur i ”Parc Naturel Regional Périgord Limousin” – en fryd for øyet! Det var i dette slottet «Rikard Løvehjerte» ble dødelig såret i 1199. Når du skal på ferie i Frankrike kan du se frem mot en hel del kulturelle og historiske severdigheter.

Attraksjoner og severdigheter

I Limousin kommer du til å støte på mange fine naturattraksjoner og spennende byer på reisen. Om familien vil ha mer fart på ferien, kommer heller ikke det til å være noe problem i Limousin. Liker familien dyr bør dere ta en tur til «Reynou Park», en zoologisk hage der mer enn 600 dyr av 130 arter fra alle kontinenter som for eksempel tigre og røde pandaer. Du kan også besøke Limousins akvarium i Limoges der familien kan se pirajaer og fisk fra Afrika. En aktivitet barna nesten garantert kommer til å elske. Om solen står høyt på himmelen, er det et “must” med en dagstur til «Jacquou Parc» – en vann – og fornøyelsespark, der alle aldre kan ha det gøy hele dagen!

Ikke langt fra Limousin ligger den historiske byen Aubusson. Her kan du utforske en overraskende verden av artistiske kunstverk. Aubusson står på UNESCOs verdensarvliste for sine tradisjonelle håndverk. Her kan du besøke håndverk-atelier rundt om i hele byen. Disse historiske håndverkene ble i middelalderen brukt til å dekorere de franske slottene.

Lei feriehus i Limousin

Hos NOVASOL synes vi naturligvis at ferien tilbringes aller best i et feriehus - på ferie med oss får du personlige opplevelser og frihet! Det er nettopp denne friheten som gjør feriehusopplevelsen så spesiell – du trenger ikke forholde deg til bestemte tider eller måltider. Du kan legge opp oppholdet slik du vil.  Du kan velge mellom en rekke ulike ferieboliger i Europa hos NOVASOL, uansett hvilke fasiliteter du ønsker på ferien, finner du det hos oss. Velg for eksempel et feriehus med basseng, panoramautsikt eller et hus der også hunden er velkommen. Du kan enkelt legge inn dine kriterier i vår søkefunksjon, så får du opp alle våre feriehus i Limousin. Bestill din neste feriebolig i Limousin trygt og enkelt her hos oss på NOVASOL!