Feriehus i Paris

Romantiske Paris er den mest besøkte byen i verden, og inviterer til oppdagelse av vakre fortidsminner, moderne kunstmuseer, vakre parker og hager, designerbutikker, hauger av gastronomiske opplevelser, ulike og unike utstillinger, festivaler, shopping, sport og underholdning. Byen har alt, og med en ferieleilighet i Ile-de-France som utgangspunkt kan du oppleve det hele på nært hold.

Ferie i Paris

Populære feriehus i Paris

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Paris

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Paris

Loading...

Tradisjonsrike Paris

Velg den stemningen eller atmosfæren du drømmer om å oppdage: En tur i hjertet av gamle og bratte gater, en reise gjennom tid, eller en tur gjennom de storslåtte monumentene i byen, med keiserlige veier, store palasser og majestetiske bygninger. I sentrum og langs bredden av Seinen finner du noen av de mest berømte stedene i byen, slik som Eiffeltårnet, Triumfbuen og den storslåtte Champs-Elysees, Louvre, Trocadero, Tour Montparnasse og Sacre-Coeur. Paris har alt, og enda litt til...

Ferie i Paris

Originale Paris

Place du Tertre er et populært torg for en vandretur blant turister. Her finner du kunstnere, malere og tegneserieskapere, trappa i Montmartre hvor så mange filmer er spilt inn, Latinerkvarteret med sine studenter, Seinen med sine bokhandlere, og mye, mye mer.

Fra ditt sommerhus i Frankrike kan du legge ut på fantastiske turer. I Paris kan du beundre det hele, enten i en åpen buss, eller en romantisk tur på Seinen med elvebåter. Oppdag de to øyene som utgjør det historiske hjertet av Paris: Ile de la Cité og Île Saint-Louis. I tillegg venter selvsagt en rekke opplevelser for hele familien, slik som Disneyland og det fantastiske slottet i Versailles.

Paris – Lysets by

Uansett tid på døgnet er det aktivitet i Paris. «Paris by Night» er en uforglemmelig opplevelse, da landskapet og bygninger i hovedstaden er oversvømmet med lys som du kan beundre fra din ferieleilighet i Ile-de-France. Palasser, kirker, gater og det majestetiske Eiffeltårnet lyser opp med tusenvis av lys. Bor du i hjertet av den franske hovedstaden kan du oppleve den parisiske livsstil og oppdage de mange stedene som kan besøkes i regionen.