Feriehus i Aude

Aude er et departement plassert sør i Frankrike, og ligger i regionen Languedoc-Roussillon, mellom Middelhavet og Pyreneene. Byen er en av de 83 departementene som ble opprettet under den franske revolusjonen, og byr derfor på en rekke historie og kulturelle severdigheter.

Når du besøker Aude-regionen, blir du garantert betatt av den fantastiske natur og fjellandskap, skog, grønne enger, og middelhavskysten. Kulturelle aktiviteter for hele familien kan også bli praktisert i spennende byer som ligger i regionen. Et feriehus i Languedoc-Roussillon vil være en god start.

Sommeren er tiden for dyrking av oliven og vindruer i Aude, og når du først er der må du smake på den gode vin Frankrike har å by på.

Lei feriehus i Aude

Populære feriehus i Aude

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Aude

Loading...

Feriehus med basseng i Aude

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Aude

Loading...

Byopplevelser i Aude

Når du ferierer ved Middelhavet i Frankrike vil vi i NOVASOL tilby alle slags ferieboliger, villaer og ferieleiligheter. Carcassonne er noe man må se når man er i Aude, en middelalderby dekorert med 52 tårn, og er en stor turistattraksjon i regionen. I regionen må du også besøke Narbonne og katedraler, som også er populært blant turister. Videre kan turen også gå til Limoux, Lezignan, Corbieres, Quillan, Lagrasse, Sigean og Leucate. Lagrasse er regnet som en av de fineste og vakreste landsbyene i regionen – et besøk verdt. Med NOVASOL velger du din villa i Frankrike i henhold til dine kriterier og behov.