Feriehus ved Côte d'Azur

Côte d'Azur står for glamour, glans og jetset. De rike og velstående oppdaget raskt området, og så på steder som Nice, Cannes og Saint-Tropez som sine egne. Nordeuropeere som ville flykte fra kalde og triste vintre, begynte å trekke til den franske riviera ved midten av det 19. århundre. Siden den tid er det vært mange hender i arbeid for å utforme byene ved bl.a. å dyrke frem eksotiske planter og bygge pompøse villaer, noe som man i dag ikke kan unngå å tenke på når man hører om Côte d'Azur.

De fineste strendene er svært populære og tiltrekker seg massevis av turister gjennom sommeren. Skal du kjøre gjennom Cannes eller Nice i høysesongen kan det med andre ord bli litt trafikk gjennom de mest populære områdene. Men selv i høysesongen finner du ennå steder som synes å ligge fjernt fra all turisme: ensomme bukter, forlatte stier og rolige skoger. Regionen byr på et mangfold av opplevelser og aktiviteter.  Med et feriehus i Frankrike har du alltid den perfekte base for en opplevelsesrik ferie.

NOVASOL feriehus og ferieleilighet ved Côte d'Azur

Populære feriehus i Côte d'Azur

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Côte d'Azur

Loading...

Feriehus med basseng i Côte d'Azur

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Côte d'Azur

Loading...

Naturopplevelser

Naturen her innehar en ynde og et mangfold som kan ta pusten fra en. Kysten ved Toulon består av kløfter som nå og da avbrytes av noen av Frankrikes skjønneste strender. Lenger øst, hvor Maures-massivet nærmer seg Middelhavet, finner du fjellandskap som f.eks. Cap Bénat og halvøyen med Saint-Tropez.

Få kilometer inn i landet venter et rolig og fredlig liv med gamle landsbyer, vinåser, olivenlunder og pinjeskoger som sammen med lavendelen, villtimianen og rosmarinen skaper en harmonisk duft. Elver som Estéron, Loup, Roya og Verdon renner gjennom innlandets daler som er fulle av små landsbyer. Her innbyr det maleriske landskapet til både sykkel- og fotturer.

Opplevelser og aktiviteter i Côte d'Azur

Aktiviteter og matopplevelser

Den største sports- og fritidstilbudet finnes i de kystnære strøk. Men man kan også ganske enkelt spasere gjennom byens gater og kikke på lokalbefolkningen spille 'boules'. Ved Antibes finnes Marineland, et stort akvarium med massevis av underholdning for hele familien. Like ved dette finner du også det store badelandet Aquasplash.

Nyt produktene av et kjøkken hvis hovedingredienser er olivenolje og hvitløk. Prøv de mange fiskerettene og dertil en tørr hvitvin.

Finn det perfekte feriehus i Côte d'Azur

NOVASOL tilbyr en rekke feriehus i Provence, inkludert ferieleiligheter midt i de pulserende storbyene, og større feriehus med eget basseng i omkringliggende landskap. Er du på jakt etter sol og varme, eller kanskje vil oppleve jetsetlivet når du leier feriebolig i Frankrike, så er Côte d'Azur et godt valg. Velkommen til våre feriehus i Côte d'Azur!