Feriehus og ferieleiligheter i Cannes

Er du klar for å tilføre ferien litt glitter og glamour? Da er et feriehus i berømte Cannes for deg. Selv om byen er kjent for sine eksklusive butikker og berømte feriegjester, er Cannes så mye mer. Men litt ekstra luksus på ferie i Frankrike er kanskje heller ikke å forakte? NOVASOL formidler både feriehus og ferieleiligheter i Cannes.

Cannes ligger på den franske Riviera, som hvert år trekker millioner av turister fra hele verden. Byen er kjent for sitt livlige havneområde, gode shoppingmuligheter og ikke minst Filmfestivalen i Cannes. Den berømte byen ligger vakkert til ved Middelhavet. Det betyr gode muligheter for sol og bad under oppholdet. Du kan velge mellom flere fantastiske sandstrender under oppholdet. Hvis du ikke finner overnatting i Cannes som passer dine behov, har NOVASOL et stort antall ferieboliger i Côte d'Azur som kanskje passer bedre.

Lei feriehus i Cannes

Populære feriehus i Cannes

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Cannes

Loading...

Feriehus med basseng i Cannes

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Cannes

Loading...

Hvorfor velge ferieleilighet eller feriehus i Cannes?

NOVASOLs feriehus i Cannes ligger tett på de største attraksjonene. Så uansett hvilken feriebolig du velger, vil du alltid være nær gode ferieopplevelser. Cannes er en liten by, som oppleves best til fots. Du kan tilbringe noen fine timer på sightseeing rundt i de brosteinsbelagte gatene. Mens du rusler rundt er det stor sannsynlighet for å snuble over noen skjulte perler. Cannes har blant annet et unikt kunst- og håndverksmarked. Dette er perfekt når du ser etter spennende suvenirer til familien hjemme. På kvelden kan du vandre langs den romantiske strandpromenaden. Utelivet i Cannes anses som et av de beste i Europa, så ikke glem å pakke med deg danseskoene. 

NOVASOL formidler blant annet sjarmerende ferieleiligheter i Cannes. Leilighetene har ofte terrasse, der du kan nyte en god frokost eller et glass før middag. Alle våre ferieboliger i Frankrike er privateide. Det betyr at hver enkelt feriebolig er helt unik, og innredet etter eierens smak. Ferieboligene kommer i alle størrelser og med alle tenkelige fasiliteter. I Cannes finner du de flotte sandstrendene i gåavstand fra ferieboligene.

Se og gjøre i Cannes

På ferie i Cannes kan du både slappe av på stranden, og oppleve det byen og regionen kan tilby av aktiviteter og utflukter. Den perfekte destinasjonen for deg som vil ha litt av begge deler. 

Tips til aktiviteter og opplevelser i Cannes:

  • Du kommer ikke utenom en gåtur langs Promenade de la Croisette. Strandpromenaden løper langs hele stranden, og er rundt to kilometer lang. 

  • Gamlebyen Le Suquet er også verdt et besøk. Dette var opprinnelig fiskernes bydel, og området er over 400 år gammelt I dag forbinder nok mange området med den lange, bratte brosteinsgaten, Rue St. Antoine. Langs gaten finner du blant annet mange hyggelige restauranter og kafeer. 

  • Rundt fem kilometer utenfor Cannes ligger Lerins-øyene. Øygruppen består av fire øyer, blant annet Sainte-Marguerite. Det er i et fengsel på denne øyen at fangen kalt «Mannen med jernmasken» angivelig skal ha sittet. På øya Saint-Honorat har det vært kloster siden år 400. Klosteret på øya er fortsatt bebodd i dag. Tar du turen til Saint-Honorat kan du blant annet lære mer om munkenes vinproduksjon og på utvalgte dager kan du til og med smake på vinen.

Ferie i Cannes med barn

Canner er ikke bare et paradis for de voksne, her vil også barna ha det som plommen i egget. En sol- og badeferie er ofte en suksess for barnefamilien. Ta med strandleker og tilbring hele dagen under den franske solen.  

Det er deilig å ligge på stranden, men det kan også være fint å røre litt på seg. Ta med barna på kanopadling, bowling, kino, eller gå- og sykkeltur. Det er mange morsomme aktiviteter i Cannes for deg som reiser med barn.