Feriehus i Bordeaux

Dra til Bordeaux og lei en fin feriebolig fra NOVASOL hytteutleie. Bordeaux i Frankrike har ekte storbystemning med spennende severdigheter samt en fantastisk natur omkring seg.

Hytteutleie i Bordeaux byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Forestill deg at du sitter på terrassen i Bordeaux med en nybakt baguette, lekker ost og god vin, mens barna koser seg i bassenget, og du nyter utsikten over vinmarkene. Kan du se det for deg?

NOVASOL feriehusutleie i Aquitaine byr på fantastisk natur og ekte storbystemning. Vil du nyte en avslappende ferie i Frankrike, men fortsatt ha muligheten for kulturelle tilbud, er dette stedet for deg. Millionbyen har en rekke museer, lekre restauranter og kaféer, og bare litt utenfor byen blir du møtt av frodige vinmarker.

Leier du en feriebolig, har du et fast holdepunkt for hele familien til å dra ut og oppleve et spennende område. Bordeaux er verdensberømt for sine viner, og besøker du noen av de mange vinslottene i området, har du en enestående mulighet for å smake vin i toppklasse.

Hos NOVASOL finner du et stort utvalg ferieboliger i Frankrike. Tast inn dine søkekriterier, så får du opp et utvalg av de hyttene som matcher dine ønsker. Du kan søke og bestille fra hjemmesiden vår døgnet rundt.

Vingård i Bordeaux

Populære feriehus i Bordeaux

Loading...