Feriehus på La Gomera

Hos NOVASOL kan du leie feriehus på La Gomera, som er den nest minste av de bebodde Kanariøyene. Dette er ikke stedet for deg som søker mye fart, fest og shopping. Øya passer bedre for deg som søker opplevelser litt utenom det vanlige. Her finner du blant annet over 600 kilometer med turstier fordelt på øyas 369 kvadratkilometer.

I motsetning til de andre Kanariøyene er La Gomera lite preget av turisme. Dette skyldes nok at det kan være litt kronglete å ta seg hit, men når du først ankommer vil det være verdt turen.

Opplev fantastiske La Gomera fra et feriehus

Naturomgivelser

På La Gomera finner du ikke hvite sandstrender, slik du gjør på de andre Kanariøyene. På grunn av vulkansk aktivitet og lava, er mange av strendene på øya svarte. Landskapet på øya bærer også preg av vulkansk aktivitet, noe som også har ført til at terrenget her er svært kupert.

La Gomera har ikke hatt vulkanutbrudd på over to millioner år, noe som gjenspeiler seg i den frodige og grønne naturen. Her vil du oppleve ørkenaktige fjellsider i lavlandet, samt en frodig regnskog i fjellene.

Attraksjoner og opplevelser

Den beste måten å oppleve La Gomera er ute i den unike naturen. Ta turen til nasjonalparken Garajonay, en 40 kvadratkilometer stor nasjonalpark midt på øya. Den tempererte urskogen du finner her er ganske enestående, bestående av laurbærtrær og en av verdens siste skogen av sitt slag. Her lever det over 1000 dyrearter, i tillegg til 2000 plantearter. Parken står på UNESCOs verdensarvliste og bør stå på listen over gjøremål når du besøker øya. 

På La Gomera kan du oppleve et av verdens mest spesielle språk, nemlig plystrespråket Silbo Gomero. Dette språket har utviklet seg som et resultat av det unike landskapet, for å kunne kommunisere over lengre avstander. På ferie her kan du oppleve dette spesielle språket i praksis på flere av øyas restauranter.

Øyas hovedstad heter San Sebastián, og byen ble satt på kartet da Christoffer Columbus stoppet her, før seilte videre og oppdaget Amerika i 1492. Columbus ønsket å bosette seg i byen, og bygde derfor et hus her. Han endte aldri opp med å bosette seg her, men huset står fortsatt og er i dag et museum. I byen finnes det en rekke restauranter og barer, samt muligheter for shopping.

En ferie på La Gomera kan kombineres med et opphold på en av de andre Kanariøyene, for eksempel et feriehus på Tenerife. NOVASOL tilbyr ferieboliger over hele Europa, også på Kanariøyene. Bestill din neste ferie hos oss i dag!