Feriehus og ferieleiligheter i Murcia

Er du på utkikk etter en ferie i Spania som er lett å ta seg til med fly, samtidig som feriehuset er komfortabelt og prismessig fornuftig, er du velkommen til å leie et av våre feriehus eller leiligheter i Murcia. I denne regionen kan vi blant annet tilby resorter der våre feriehus er bygget rundt førsteklasses golfbaner designert av Jack Nicklaus. Disse feriehusene og leilighetene har som regel også tilgang til basseng og butikker på området. For NOVASOL er Murcia så viktig at vi har valgt å opprette vårt eget kontor her.

I Murcia finner du selvfølgelig også våre “klassiske” frittstående feriehus. Du finner vårt utvalg av feriehus og leiligheter i Murcia her på vår hjemmeside, og du kan også bestille direkte slik at du vet at ferien er i boks allerede nå. NOVASOL har et stort utvalg for deg som ønsker å leie feriehus i Spania.

Opplev Murcia med et NOVASOL feriehus

Populære feriehus i Murcia

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Murcia

Loading...

Feriehus med basseng i Murcia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Murcia

Loading...

300 soldager i året

I regionen Murcia regner det ytterst sjeldent og kan derfor beskrives som en solsikker feriedestinasjon. Nedbørsmengden ligger på knappe 400 millimeter per år, dette varierer selvfølgelig fra år til år. Det er vanlig å si at Murcia har cirka 300 soldager, eller 2,000 soltimer, per år. For deg som ønsker litt sol på våren og høsten, er Murcia derfor et flott reisemål. Murcia skiller seg  også ut på grunn av sitt kontrastfulle landskap. Tørr -og våtområder, sletter, fjell, kysten og innlandet om hverandre.

På sommeren blir det veldig varmt her, og da kan det være behagelig med et feriehus eller leilighet som har aircondition og kanskje også tilgang til eget basseng? Alternativt kan du ta deg et avkjølende bad i havet, som aldri ligger langt unna. Til tross for det varme klimaet, er regionen kjent for sin produksjon av grønnsaker, både ferske og konserverte.

Golfferie i Murcia

Murcia er perfekt for deg som ønsker en ferie med muligheter for litt golfspill. For mange er en golfferie i Spania synonymt med å reise litt utenfor høysesongen og på den måten slippe unna den verste varmen. Bestiller du et hus eller ferieleilighet litt utenfor høysesongen kan du glede deg over enda lavere leiepriser. I resorter som El Valle, la Torre Golf Resort, Man Menor Golf Resort og Hacienda Riquelme Golf Resort finner du våre ferieboliger. På flere av disse finner du også restauranter, matbutikker, barer og basseng.

Severdigheter i vakre omgivelser

Murcias kyst er ikke like lang som Valencias, men uten tvil like vakker. Et vakkert innland pryder landskapet i denne regionen, med finkornede sandstrender og klart vann. Saltvannslagunen Mar Menor er Europas største sjø med saltvannsinnhold, og er derfor spesielt severdig. Mar Menor er separert fra Middelhavet med en odde som på visse steder er 100 meter bred. På innlandet av Murcia ligger flere fjellkjeder, der den høyeste er Revolcadores med sine 2027 meter.

Regionhovedstaden med samme navn, Murcia, var opprinnelig maurisk. Her kan du se en rekke historiske bygninger og severdigheter, spesielt katedralen som er en av byens absolutte høydepunkter, i tillegg til palasset fra 1800-tallet med sin rokkokofasade og spesielle bakgård.

Ved kysten ligger den vakre byen Cartegena som har over 200,000 innbyggere. Cartagena har flere historiske monumenter som er verdt et besøk, blant annet det romerske teatret. Besøk også rådhuset, som er storslått og vakkert utsmykket. Ønsker du en historisk oppdagelsesferd, bør du reise til den gamle byen Lorca, som ofte kalles ‘barokkens by’.  Her finner du borgen Lorca, kalt ‘solens festning’, som er et høydepunkt. Borgen Lorca er anslagsvis 640 meter langt og 120 meter bredt, og innvendig finner du blant annet utstillinger og en lekeplass for barn.

Byen Caravaca de la Cruz er en av fem byen i verden som har statusen ‘hellig by’ i den katolske kirken. Byen står derfor på listen for mange pilgrimer verden over hvert år. Slottet Santa Cruz er høydepunktet, med et ‘mirakelkors’ som feires hvert år. I tillegg er Caravaca de la Cruz hjem til en av splintene fra korset Jesus ble korsfestet på.

Besøk Murcia med NOVASOL

NOVASOL har feriehus og leiligheter i Murcia, både på kysten og innover i landet. På vår hjemmeside kan du legge inn søkekriterier basert på hva du ønsker på din ferie. Skal det være et feriehus eller en leilighet? Skal det ligge nære havet eller ha tilgang til eget bassen? Bare legg inn dine valg og velg den perioden du ønsker å reise på ferie, så finner vi de ferieboligene som matcher dine ønsker i den valgte perioden.

I hver huspresentasjon finner du komplett informasjon om hver feriebolig, slik at du kan gjøre et trygt valg når du bestiller din neste ferie. Denne informasjonen er samlet inn av våre egne medarbeidere, som selv har godkjent ferieboligen. Begynn og planlegg alt du vil se og gjøre i Murcia allerede nå. Eller bare gled deg til late feriedager. Velkommen til Murcia neste gang du legger ferien til Spania!