Feriehus i Costa Cálida

Drømmer du om å leie feriehus i ferieparadiset Spania? Med en av våre ferieboliger i Costa Cálida kan du nyte late dager under den spanske solen, bade i havet og oppdage de historiske skattene du finner langs kysten.

Den herlige kyststripen Costa Calida ligger sørvest i Spania, mer presist i regionen Murcia. Kysten er kjent for sine herlige strener, byen Cartagena og den smale landstripen La Manga del Mar Menor, som skiller Middelhavet fra lagunen Mar Menor. NOVASOL har et fint utvalg av feriehus i Costa Calida, i nærheten av Cartagena, Mazarrón og Águilas

Feriehus i Costa Calida

Populære feriehus i Costa Calida

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa Calida

Loading...

Feriehus med basseng i Costa Calida

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa Calida

Loading...

Ferie med sol, bad og kultur

Et feriehus i Costa Cálida er et flott utgangspunkt for utflukter i området. Langs Costa Cálida finnes det flere byer av historisk verdi. Cartagena var for eksempel en viktig havneby i romertiden, og her finnes det rester av romerske bad og palasser, du kan til og med besøke det romerske teatermuseet. Ikke gå glipp av det av det arkeologiske sjøfartsmuseet.

Liker du å slappe helt av på stranden, får du mange muligheter til å nyte solen og havet på ferien. Leier du et feriehus eller ferieleilighet i Costa Cálida, kan du besøke de herlige strendene utenfor Águilas, leke med barna ved stranden Bolnuevo eller dykke ved Puerto de Mazarrón.

Feriehus Costa Calida

NOVASOL feriehus i Spania

Ser du etter den rette destinasjon for leie av feriehus i Spania, er kanskje Costa Cálida riktig for deg. Costa Cálida passer like godt for deg som reiser med barn, som for deg som reiser alene. Vi har et bredt utvalg av feriehus i Murcia, og vi er sikre på at du finner et som passer dine feriebehov. Våre ferieboliger kommer i alle prisklasser og størrelser, fra enkel standard til mer luksuriøse ferieboliger. Vi har blant annet feriehus med svømmebasseng, noe både store og små vil sette pris på i den spanske varmen.