Feriehus på Fuerteventura

Fuerteventura ligger ca. 90 km unna det afrikanske kontinentet og er dermed nærmeste nabo til Sahara-ørkenen. Denne øyen er den nest-største (1.731 km2) og mest nedbør-fattige øyen av Kanariøyene. I motsetning til de andre øyene er Fuerteventura veldig øde og karrig.

Slik har det ikke alltid vært. I lang tid var øyen Fuerteventura et meget fruktbart område. I det 15. århundre erobret spanjolene Fuerteventura. De drev rovdrift ved at trærne på øyen ble hogget ned og benyttet til bygninger og brensel (kalkovner). Et annet navn på øyen Fuerteventura er: La Isla Tranquila – den rolige øyen. Dette er veldig betegnende for den karrige og meget avfolkete øyen.

Ferienhaus Fuerteventura - Kanaren

Populære feriehus i Fuerteventura

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fuerteventura

Loading...

Feriehus med basseng i Fuerteventura

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fuerteventura

Loading...

Oppdag vakre Fuerteventura fra deres ferieleilighet

Øyen består av kilometerlange strender og legger opp til bading og avslappende dager. Er du interessert i litt mer fart og spenning på stranden? Ja, da kan du teste ut vannsportsaktiviteter som vannski, rumperister, vannscooter mv. slike aktiviteter som mange steder i Spania tilbyr. For golfentusiasten finnes det også Fuerteventura golfklubb.

Vil man gjøre noe litt enklere kan man vandre gjennom øyens de mange gater, og opplever den spanske kulturen på nærhet. Øyen har også en rekke smakfulle restauranter der det tilbys alt fra internasjonale retter til øyens og andre spanske spesialiteter. Hva er ikke mer spennende enn å teste ut øyens spesialiteter når man først er på tur?

Strandferie på Fuerteventura

De kilometerlange hvite og gull-fargede strendene og sanddynene på øyen er utrolig vakre. Takket være lengden og bredden er det ikke trangt på stranden. Den lengste stranden finner man helt syd på halvøyen Jandia.

I tillegg til Corralejo i nord er dette det største turistsenteret på øyen. Øyen er dermed et paradis for alle som elsker strender, for surfere og dykkere. Med unntak av enkelte strender i vest, hvor det finnes farlige undervannstrømninger, egner sandstrendene seg veldig bra for familier med små barn.

Attraksjoner, severdigheter og aktiviteter

Øyens hovedaktivitet er uten tvil de lange og hvite sandstrender på østsiden av øyen. Her får man mulighet til å nyte solen, bading og andre aktiviteter. Vil du ha litt kulturellinnputt i løpet av ferien? Det nemlig flere attraksjoner og severdigheter på Fuerteventura man kan besøke. Blant annet Ecomuseo de La Alcogida og Museo Arqueológico y Etnográfico, som begge er flotte museer. Eller ta turen til bygningen Willa Winter og Oasis park, sistnevnte er en tropisk temapark som befinner seg i La Lajita.

Ellers som nevnt er det muligheter for en rekke vannsportsaktiviteter, og for en som vil teste ut surfing er Vestkysten å anbefale, mens brettseilerne holder seg på nordsiden ved Corralejo.

Villaer i Fuerteventura – Spania

Vi i NOVASOL har et stort utvalg av ferieboliger og ferieleiligheter på Fuerteventura, og du vil definitivt finne noe som passer din smak. Vi leier ut alt fra leiligheter med terrasse til villaer med basseng og boblebad.

NOVASOL har hatt utleie av ferieboliger i Spania i over 40 år og kan i dag tilby alt innenfor utleie av feriebolig. Spania har alltid, mest på grunn av det deilige klima og strendene, vært et elsket feriemål. Spesielt er Kanariøyene populære blant solelskende feriegjester.

I NOVASOLs utvalg av ferieleiligheter på Kanariøyene finner du både autentiske spanske feriehus, store moderne villaer og deilige ferieleiligheter.