Feriehus i Valencia

Valencia og Murcia er begge autonome regioner som ligger side om side på Spanias østkyst. Lengst mot nord finner vi regionen Valencia som målt etter flateinnhold er over dobbelt så stor som regionen Murcia; Valencias avlange territorium følger hele den 466 km lange kystlinjen fra Ebrodeltaet i nord til Alicante i sør, der Murcias kyst overtar og løper 250 km videre sørvestover. Langs disse kystavsnittene ligger de skjønneste sandstrender som er å oppdrive på Spanias østkyst. I begge regionene hersker dessuten det mediterrane klima med varme, tørre somre og milde vintre. Bortsett fra at det om våren og høsten kan regne kraftig, er begge regionene temmelig tørre; 300 soldager i året sier sitt. Velger du et feriehus i Valencia, vil du ha det ideelle utgangspunkt for ferien din i Spania.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Valencia

Populære feriehus i Valencia

Loading...

Feriehus med basseng i Valencia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Valencia

Loading...

Feriehus i Valencia

Begynn planlegningen av din ferie hos NOVASOL. Vi har et stort utvalg av gode feriehus i Spania hele året rundt. Valencia, som er Spanias tredje største by, har de seneste år tiltrukket seg flere og flere turister - og det er ikke så merkelig, da du finne en rekke severdigheter og attraksjoner i Valencia. Og så sies det om Valencia at byen har det mest intense nattelivet i Spania – og dessuten er Valencia kjent for sitt store frisinn.

Valencia - det betyr hav og fjell. I innlandet finnes det flere fjellkjeder hvis høyeste topp danner Penyagolosa med sine 1.813 m. Kysten er dekket av lange, ofte finkornede sandstrender som innbyr til bading og soling. Mange av strendene er blitt hedret med det blå flagg som symbol på ekstremt god vannkvalitet.

Regionen Valencia består av tre provinser: Alicante, Valencia og Castellón. Regionshovedstaden ved samme navn, Valencia, er breddfull av historie som strekker seg tilbake til året 138 f.Kr. Skjønt i denne byen har det lykkes å integrere det moderne inn i de historiske kulissene. Internasjonale designere samt store messer og kongresser hører hjemme her på lik linje med tusen år gamle bygg og arkeologiske levninger fra forlengst forgangne tider. Valencia var qua port til Middelhavet allerede tidlig et velkjent navn, og den dag i dag værer man fremdeles den spesielle atmosfæren her i byen ved havet.

I provinsens innland fascinerer idylliske, historiske landsbyer som har funnet sin naturlige plass i det vidunderlige landskapet. Oppdag og utforsk omgivelsene langs elven Turia og besøk tettstedene Buñol, Requena og Xátiva.

Valencia har utrolig mye å by på for den som er på ferie her. På de skjønne strendene kan du bade og slappe av dagen lang. I den fascinerende naturen kan du legge ut på fantastiske fotturer og beundre de omkringliggende fjellene, som nesten tar pusten fra en - eller dufte til de blomstrende mandeltrærne. Nyt ferien!

Historie og attraksjoner ved feriehuset i Valencia

Flere utvalg av flotte villaer i Valencia

Hvis du velger å leie et feriehus i Valencia, får du en annen type ferie enn hvis du innkvarterer deg på et av de typiske turisthotellene i området. Et feriehus gir en egen trygghet, hvor du har mulighet for å slappe av sammen med din familie i en hjemlig atmosfære. Her kan dere tilberede egen mat på kjøkkenet og nyte den i en sval have eller på terrassen de dagene dere ikke har lyst til å spise på en av egnens mange gode restauranter. Dere har med andre ord stor frihet til selv å bestemme tempoet, mens dere nyter en ferie i Spania under Spanias stekende sol.

NOVASOLs feriehus i Europa finnes i alle størrelser og kategorier - vi har små, hyggelige hus som passer for en romantisk ferie for to og svære haciendaer som passer for det helt store reiseselskap. Hvis du har særlige ønsker til ferieboligen, så kan du spesifisere det på din online søkning. Vi leier ut i alle årstider og du bestemmer selv om det skal være i en kortere eller lengre periode.