Feriehus på Costa Blanca

Costa Blanca er en av nordmenns favorittdestinasjoner når det kommer til ferie. Her kan du kombinere strand, hav, sol og familietid, med severdigheter, historie og opplevelser! Lei et feriehus i Costa Blanca og utforsk denne spennende kystbyen.

Feriehus og ferieleiligheter på Costa Blanca

Populære feriehus i Costa Blanca

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa Blanca

Loading...

Feriehus med basseng i Costa Blanca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa Blanca

Loading...

Når skal du leie feriehus på Costa Blanca?

Svaret er; hele året! Når Mellom-Europa ennå vandrer rundt i vintertøy, så blomstrer mandel- og appelsintrærne allerede på Costa Blanca, en 200 meter lang kyststrekning i provinsen Alicante øst for Spania. Strendene kan benyttes store deler av året, og dette er et sted å anbefale dersom du ønsker en solrik, avslappende ferie i Spania.

Store klippeformasjoner som for eksempel Penon de Ifach strekker seg ut i vannet og gir Den hvite kyst en flott profil. Ved Kap de la Nao strekker fjellene seg faktisk helt fram til havet. Romantiske bukter som for eksempel La Granadella er populære utfluktsmål. Her kan du dykke i det klare vannet og over deg befinner det seg klipper og pinjeskog. Slik blir du selv en liten komponent i stedets magi.

Lei ferieleilighet på Costa Blanca

Feriehus nær severdigheter og aktiviteter

Selv om du har valgt Costa Blanca på grunn av klimaet og de vakre strendene vil du også bli fascinert av Costa Blancas severdigheter og historie. Selv i de mest fjerntliggende landsbyene langs Costa Brava vil du finne spor etter forskjellige sivilisasjoner. Her finner du alt fra mauriske moskeer, romerske teater, eller bosetninger fra vestgoterne.

Besøk for eksempel byen Jávea, et populært turistmål i Costa Blanca. Her møter du den historiske gamlebyen med sine gamle gotiske bygg, eksempelvis den gotiske festningskirken Església de Sant Bertomeu. Det finnes også en rekke strender her, der du har muligheten til alt fra soling og avslapping til en rekke vannsportsaktiviteter.

Gata de Gorgos er et annet utfluktsmål som befinner seg i Valencia. Her kan du oppleve et ekte håndverker miljø i håndverkersentrum. Det er mange flotte gjenstander man kan kjøpe med seg hjem som kurver og andre flettende produkt av siv og bambus, og mye, mye mer.

Andre utfluktsmål du kan besøke er byen Elche, Vall de Pop og Calpe, alle flotte steder der du kan oppleve og gjøre en rekke aktiviteter. Museo del Mar, er å anbefale for de kulturinteresserte, her befinner det seg en rik historie. Besøk også de mange kilder og fosser i Fuentes de Algar i Callosa d'En Sarrià, naturparken Sierra de Bernia og Øyen Isla Plana o Nueva Tabarca.

Ferie i Costa Blanca med barn

Ta med barn til en av de mange temaparkene i nærheten av Costa Blanca. Det blir garantert populært blant små og store! Vi kan nevne blant annet Terra Natura, en park med dyreliv som tema. Terra Mítica er en fornøyelsespark der du i tillegg til å ha det gøy, kan lære litt spansk historie. Høres vann og rutsjebaner ut som en god kombinasjon er Aqualandia for deg. 

Costa Blancas befolkning er opptatt av tradisjoner og har en livsstil som blir beundret av de fleste europeere. I løpet av året blir det arrangert mange ”fiestas” og beboerne feirer med god mat, tradisjonell musikk, vin og fyrverkeri. Bli med og la deg fortrylle av denne livsgleden på ferie i Valencia!