Feriehus i Costa de Valencia

Costa de Valencia er en herlig blanding av kyst og fjell. Lange sandstrender, imponerende fjell, mektige borger og et stort kulturtilbud er noe av det som venter deg i Costa de Valencia.

Området ligger langs østsiden av Spania, mellom Barcelona og Malaga. Kysten utenfor Valencia domineres av både skjønne sandstrender og høye fjell. Leier du et feirehus i Costa de Valencia får du mange muligheter til å slappe av på noen av områdets strender, spise tradisjonell paella eller vandre i den vakre naturen.

Ferienhäuser & Ferienwohnungen Costa de Valencia - Spanien

Populære feriehus i Costa de Valencia

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa de Valencia

Loading...

Feriehus med basseng i Costa de Valencia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa de Valencia

Loading...

Opplevelser i Valencia

Tenk å våkne helt uthvilt, spise en god frokost med familien og planlegge dagens utflukter sammen. Med et feriehus i Valencia har du mange opplevelser å velge mellom. Hva med en dag på strendene utenfor Oliva, noen timer med golf eller en gåtur i fjellene?

Skal du leie et feriehus eller ferieleilighet i Costa de Valencia befinner du deg også tett på kultur – og historieopplevelser. Dersom du vil vite mer om Øst-Spanias historie, anbefaler vi en tur til de imponerende borgene ved Sagunto og Cullera. Er det kunst og vitenskap som frister, finnes et av Europas største kunst- og vitenskapssentre nettopp her i Valencia.

Feriehus i Costa de Valencia

NOVASOL har ferieleiligheter og feriehus i Spania  i alle prisklasser og størrelser. Vil du ta med storfamilien på ferie, kan en av våre tradisjonelle spanske villaer være midt i blinken. Tar du med deg venner eller partneren kan en av våre moderne ferieleiligheter være det rette valget. Uansett hvordan du reiser,  har vi ferieboliger i Spania som passer dine feriebehov.

Et opphold i et NOVASOL feriehus skiller seg ut fra et hotellopphold. Med et feriehus har du frihet til å legge opp dagene akkurat slik du selv vil. Det vil si at du slipper å stå i kø til frokostbufféen, og kan heller nyte en rolig frokost på din private terrasse.  Mange av våre feriehus i Spania har også eget svømmebasseng, noe både store og små vil sette stor pris på. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus og ferieleiligheter i Costa de Valencia!