Feriehus i Costa del Azahar

Nyt ferien i velduftende Costa del Azahar! Leier du et feriehus i Costa del Azahar har du mange muligheter til å bade, sole deg, spise god mat og oppleve områdets fantastiske natur. NOVASOL har et herlig utvalg av feriehus i Valencia.

Den 12 mil lange kyststrekningen Costa del Azahar ligger nord for Valencia. Kyststrekningen har fått sitt navn fra de utallige appelsintrærne som blomstrer i området. Her finnes det i tillegg lange sandstrender, interessante museer, vakker natur og historiske bygninger. Skal du leie ferieleilighet her i juli kan du heller ikke gå glipp av Oropesas festligheter.

costa Azahar

Populære feriehus i Costa del Azahar

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa del Azahar

Loading...

Feriehus med basseng i Costa del Azahar

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa del Azahar

Loading...

Opplev Costa del Azahar fra et feriehus

Det er mange fordeler med et feriehus eller ferieleilighet i Spania. Muligheten til å oppdage spennende nye feriedestinasjoner som Costa del Azahar er en av de. Du kan for eksempel besøke appelsinmuseet i Burriana eller festningen i Peniscola.

Dersom du ønsker å være aktiv på ferien kan du teste vindsurfing, spille golf, sykle langs kysten eller utforske naturen fra hesteryggen. I området finnes det også mange turstier, som egner seg til turer til fots. Slå to fluer i en smekk – oppdag de fantastiske omgivelsene samtidig som du er i aktivitet!

Gastronomi i Valencia

Som i andre deler av Valencia er de lokale rettene i Costa del Azahar basert på ris og fisk. Prøv reker, sardiner og ansjos som er fisket lokalt. På ferie i Spania hører også nasjonalretten paella med.

Bli med NOVASOL til Spania

Costa del Azahar er en helårsdestinasjon. Klimaet her mildt, og somrene er varme og tørre. Blant våre ferieleiligheter og feriehus i Spania finner du både enkel og luksuriøs standard. Uansett hvordan du vil tilbringe ferien, finner du en feriebolig som passer dine behov i vårt sortiment. Kanskje du vil våkne opp til havutsikt hver morgen og innta frokosten på terrassen i frisk havluft? Eller ønsker du å ta med storfamilien til en tradisjonell spansk villa? Alle våre ferieboliger i Costa del Azahar er privateide, noe som gjør at du får sjansen til å leve litt som lokalbefolkningen under oppholdet. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus og ferieleiligheter i Costa del Azahar!