Feriehus på Lanzarote

Hvis du velger å legge din ferie til Lanzarote, så kommer du ikke til å savne selskap. Øya, som kun kan skryte av ca. 100 000 fastboende, blir hvert år besøkt av 5 millioner turister. De mest kjente feriestedene på Lanzarote er Puerto del Carmen og Playa Blanca. Øya er ikke større enn at man kjøre rundt den på noen timer, men det er nokså sannsynlig at du får lyst til å bruke litt mer tid på noen av severdighetene. Å leie bil er billig på Lanzarote.

Lanzarote kalles også for vulkanøyen. På begynnelsen av 1700-tallet hadde mer enn 100 vulkaner utbrudd og dekket over 50 km2 av øya med lava. Siste utbrudd var i 1824. På grunn av lite regn på Lanzarote vil du få en ferie i et landskap som ser ut nesten nøyaktig som det gjorde rett etter vulkanutbruddene.

Opplev den fantastiske naturen på Lanzarote

Populære feriehus i Lanzarote

Loading...

Feriehus med basseng i Lanzarote

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lanzarote

Loading...

Utforsk fantastiske Lanzarote fra deres feriebolig

Dersom du leier bil på ferien kan du utforske alle Lanzarotes attraksjoner og aktivitetsmuligheter. Opplev den fantastiske øyens hav med en dykketur, svømmetur eller en båttur. Du bestemmer selv hvordan dine feriedager skal benyttes. Foretrekker du å spille golf, fotball eller andre sportslige aktiviteter har du også en mulighet til det.

Etter en spennende dag med mange aktiviteter, kan du trekke deg tilbake til deres feriehus eller leilighet og nyte en stille aften, med god mat og koselige stunder på terrassen.

Strandferie på Lanzarote

Strandferie på Lanzarote

Vil du nyte strandlivets glade dager har du kommet til det rette stedet. Du finner flere fantastiske strender på Lanzarote både nord og sør på øya. I sør har du strandstedet Playa de Papagaynos med 4 store strender og ti badebukter. I Playa Blanca finner du landsbystrender, som er mest folksomt i helgene, så er du på ukesferie kan du benytte ukedagene til et mer rolig strandliv. Ellers befinner deg seg strender i Puerto del Carmen på Costa Teguise og Playa de Janubio.

I nord finner du stranden Playa de Farmara, en av de vakreste strendene på Lanzarote. Ellers finnes det herlige strender på den lille øyen La Graciosa og Playa von La Santa med innlandssjø.

Aktiv ferie på Lanzarote

Attraksjoner og severdigheter

Det befinner seg mange spennende aktiviteter, attraksjoner og severdigheter på øyen. Nasjonalparken Timanfaya er et stort, vegetasjonsløst område med størknet lava. Jorden her er så varm rett under overflaten, at gress og busker som kastes ned i meterdype groper begynner å brenne. Midt i Timanfaya finnes en restaurant, hvor man kan grille mat over vulkanvarmen fra et krater. Dette er et godt utfluktssted, hvis du har valgt å leie feriebolig på Lanzarote, og gjerne vil se de spennende tingene på øyen.

For sportsentusiasten finnes det muligheter for golf, surfing, dykking, tennis mv. Så trenger du en pause fra solen og de late dagene, er dette en fin mulighet for et avbrekk. I tillegg til sportslige aktiviteter finnes det også en rekke kulturopplevelser på øyen.

Museet og stiftelsen César Manrique ble grunnlagt til ære for César Manrique som døde i 1992, og er verdt et besøk. Besøk også øvrige attraksjoner som Castillo San José i Arrecife, Castillo de San Gabriel i Arrecife, Cueva de los Jameos del Agua og Cueva de los Verdes på Lanzarote.

Ferieboliger Lanzarote – Spania

Benytt muligheten til å leie en feriebolig fra NOVASOL. Vi har et stort utvalg av både feriehus og ferieleiligheter i Spania. Ferieboligen setter rammen for din ferie, og vil være et godt utgangspunkt for å nå drømmeferien!