Feriehus på La Palma

Ved å leie et feriehus på øyen La Palma, kan dere se frem til å oppleve den opplevelsesrike øyen med flott natur, fine strender og deilig gastronomiske opplevelser. La Palma er bebodd av omtrent 85 000 mennesker, og er en øy med mye liv og røre. Hovedstanden er Santa Cruz de La Palma, som er en av 14 kommuner på øyen. Det er flere gode grunner til å leie en villa på La Palma, og øyen kan friste med strender, fin natur og et rikt kulturtilbud.

Apartment La Palma - Kanaren

Populære feriehus i La Palma

Loading...

Dyrevennlige feriehus i La Palma

Loading...

Feriehus med basseng i La Palma

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i La Palma

Loading...

Oppdag hva La Palma har å by på fra deres feriebolig

En øy for individualister og naturelsker. Drar du på ferie til La Palma er du på den grønneste av Kanariøyene med over 40 % skogbestand og en temmelig solsikkert vestlig del, mens den østlige del av og til har overskyet værforhold.

Det finnes ikke lange sandstrender som f.eks. i Ibizia, men små sandbukter samt mange turstier gjennom henholdsvis grønne daler og imponerende vulkaner.

La Palma byr på et helbredende klima for mennesker med astma og andre luftveissykdommer i form av sin klare rene luft og er samtidig den øy som er rikest på vann og et upåklagelig drikkevann. Benytt muligheten til å utforske øyen, og etter en spennende dag med mange gjøremål, kan du trekke deg tilbake til deres ferieleilighet og nyte en stille aften med god mat og hygge på balkongen.

Gastronomi

Det kanariske kjøkken er enkel mat som stammer fra dyp kulinarisk erfaring. Klimaet, og bruken av produkter i nærheten og ellers på øyen, er hoved-ingrediensene til de tradisjonelle oppskriftene. Fisk står selvfølgelig sentralt. Man trenger ikke være fiskefrelst til vanlig, men man burde absolutt prøve fisk når man flyr til La Palma.

Den aller beste maten er grillet atlanterhavsfisk, kokt eller stekt i smør med typiske ”Papas”, samt Mojo-saus og tilslutt en sprø salat ved siden av.

Men også kjøttelskere kan nyte en god middag. Flotte restauranter tryller fram de nydeligste retter av storfe, gris, lam, kanin osv. De aller minste blir også tatt hånd om og kan få pommes frites, spagetti og pizza. Og når den typiske La Palma-vinen serveres stiger stemningen ytterligere.

Aktiviteter og severdigheter på La Palma

Du finner en rekke aktiviteter og severdigheter på La Palma, og disse må man få med seg i løpet av spaniaferien. La Palma tilbyr for eksempel fotturer der du kan nyte øyens vakre natur. Ta for eksempel turen til nasjonalparken Caldera de Taburiente, en av de største erosjonskrater i verden og det eneste stedet på øyen. Sør for La Palma kan man gå tur langs vulkaner, og det finnes omtrentlig 120 utdødde vulkaner og vulkankratre.

Men vil du ha en mer avslappet dag anbefales en av de mange flotte strender, blant annet de mange små strender i turistsentrumet Los Cancajos ved Santa Cruz de la Palma eller strendene i Tazacorte, Playa Nueva og Charco Veden. Man finner også mange badebukter på øyen, og her lønner det seg å ta turen til Fuencaliente hvor det finnes mange større og mindre badebukter.

Interessert i kultur? Byen har en rekke historiske begivenheter man kan besøke. Ta turen til rådhuset fra det 16 århundret som befinner seg på Plaza de España. Eller besøk kirkene Santo Domingo (16. årh.) og San Francisco.

Ferieleilighet på La Palma

Lei en feriebolig gjennom NOVASOL på Kanariøyene og få en opplevelsesrik, fantastisk og deilig ferie.

Vi i NOVASOL har hatt utleie av ferieboliger i Spania i mange år og kan tilby det meste innenfor utleie av ferieleiligheter. Et feriehus danner utgangspunktet for en fantastisk ferie. Lei i dag , og sikre drømmeferien!