Feriehus og ferieleilighet i Campania

Campania er en magisk region som er full av storslåtte monumenter, historie, kultur, romantikk og sjarme. Over regionen regjerer vulkanen Vesuv som kan betraktes i resultatet over Pompei og Ercolano. Leier du feriehus i Campania vil du kunne oppleve den kjente Amalfikysten.

Her kan de fleste erfare å miste pusten. I forblendende kontrast til det azurblå havet klatrer de fantastiske byene opp langs de bratte og frodige fjellskråningene. Her fant romerne deres fristed og fasinasjon, noe som mange fortsatt gjør på ferie i Italia den dag i dag. Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Campania og opplev selv hvorfor så mange nordmenn tilbringer ferien i den vakre regionen! NOVASOL feriehusutleie i Campania ønsker deg velkommen!

Feriehus i Campania

Populære feriehus i Campania

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Campania

Loading...

Feriehus med basseng i Campania

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Campania

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Mellom Positano og Vietri sul Mare, rett før Salerno, finner du Italias mest spektakulære kystvei. Den gir deg enorme og samtidig uforglemmelige utsiktsmuligheter. Hvis du leier feriebolig i Paestum vil du oppleve det nesten uberørte landskapet Cilento med sine hvite strender og krystallklare hav. Cilento er enda et hemmelig tips for gjester som leier feriehus i Campania. I de mange landsbyene langs den pittoreske kyststripen i den sørlige delen av Golfo di Salerno møter du det klassiske Italia. Snirklende smågater og velduftende piazzaer, karakteristiske butikker og fargerike markeder, koselige restauranter og berømte bøffelmozzarella som kan kjøpes på hvert eneste gatehjørne. I Campania kan du nyte det beste av Italia.

Feirehus ved Amalfikysten

Feriehus i Campania

Ferie i et feriehus i Campania gir deg den typiske midddelhavsatmosfæren. Overalt finner du vidunderlige badesteder, turkisfarget hav og eventyrlig panoramautsikt over klippekyster og sitronplantasjer. Med til dette bildet hører øyer som Capri og Ischia i likhet med velkjente navn som Amalfi, Positano, Sorrento og Napoli. Campania fremhever den virkelige ferieopplevelsen i første rekke gjennom den oppriktige gjestfriheten blant lokalbefolkningen og regionens skjønnhet og adskillige antikke spor, bl.a. det greske tempel Tempio di Nettuno a Paestum og den begravde romerske byen Pompei. Når du leier feriehus eller ferieleilighet i Campania er du sikret en deilig og rekreativ ferie omgitt av slående natur og herlig kultur.