Feriehus og ferieleilighet i San Mauro Cilento

San Mauro Cilento som ligger i åssiden av Cileto lokker med vakker natur og en stor dose sjarme til deg som drømmer om en ferie i Italia. Den lille perlen i provinsen Salerno ligger vakkert til midt i nasjonalparken Cilento. Leier du feriehus i San Mauro Cilento har du havet rett foran deg og mystiske fjell som råder i øyekroken, noe som gir deg opplevelsen av frisk luft og vakker natur. San Mauro Cilento ligger i regionen Campania og byr på mange spennende opplevelser, både av den kulinariske og kulturelle sorten. Området kalles ofte for et museum under åpen himmel da historien har etterlatt seg tydelige spor som gir et sterkt særpreg på ferien.

Ferienhaus - Cilento

Populære feriehus i Cilento

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Cilento

Loading...

Feriehus med basseng i Cilento

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Cilento

Loading...

Rekreasjon og kultur

Feriehusutleie i San Mauro Cilento er utmerket for familien, vennegjengen eller kjæresteparet som ønsker å oppleve det klassiske Italia. Her kan dere oppleve spennende italienske retter, rolig atmosfære og kort vei til flotte badestrender. Slapp av i ferieboligen eller dra på dagsturer til spennende landsbyer og historiske monumenter. San Mauro Cilento er perfekt for deg som søker rekreative dager i samspill med aktive opplevelser på oppdagelse i nærområdet. Lei et feriehus i San Mauro Cilento og nyt det beste av Italia.

Feriehusferie

Hvis du leier feriehus eller ferieleilighet San Mauro Cilento vil du som oftest oppleve en helt særegen panoramautsikt. Å nyte livet fra en slik utsikt gir ro i enhver sjel. Når det gjelder beliggenhet, innredning og fasiliteter i din ferieleilighet i San Mauro Cilento bestemmer du helt selv. Søk deg gjennom vårt store utvalg av ferieboliger i Italia og finn din drømmebolig. Ved å krysse av i søkekriteriene finner du raskt frem til det som passer deg og ditt reisefølge. Velkommen til en uforglemmelig ferie i feriehus i Campania!