Feriehus og ferieleilighet i Trentino-Alto Adige

Kunne du tenke deg å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Trentino-Alto Adige? Italias nordligste region byr på storslått natur, førsteklasses skiføre og en helt særegen kultur. Her finner du toppen av Gardasjøen, og flotte byer som Trento og Bolzano, hvor det italienske og østerrikske møtes og skaper en helt unik atmosfære. Book en ferie i Trentino-Alto Adige i dag, og se fram til en spektakulær ferie!

De majestetiske fjelltoppene i Dolomittene troner i Trentino-Alto Adige

Populære feriehus i Trentino-Alto Adige

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Trentino-Alto Adige

Loading...

Feriehus med basseng i Trentino-Alto Adige

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Trentino-Alto Adige

Loading...

Bli kjent med Trentino-Alto Adige

Trentino-Alto Adige er kjennetegnet av storslått natur, majestetiske fjellkjeder og dypblå innsjøer. Regionen er satt sammen av to forskjellige provinser med forskjellig kultur og historie. Trentino er den sørligste delen av regionen, og har vært dominert av det italienske språket og kulturen. Her kan du besøke eventyrlige byer som Riva del Garda ved bredden av Gardasjøen og hovedbyen Trento. I den nordlige delen, også kalt Sør-Tyrol, er tysk det offisielle språket og den østerrikske kulturen er tydelig i arkitektur og omgivelser. Her kan du leie et feriehus i  Predazzo, Peio eller Bolzano, og oppleve det fantastiske fjellandskapet og verdens største skisenter Dolomiti Superski.

Overnatting i Trentino-Alto Adige

De fleste som reiser til Trentino-Alto Adige kommer hit for storslåtte naturopplevelser. Drar du til Trentino-Alto Adige om vinteren ligger Dolomittene og lokker med fantastisk skiføre og en majestetisk utsikt. Vi har flere feriehus og ferieleiligheter i Trentino-Alto Adige som ligger en kort kjøretur unna de flotte skianleggene. Om sommeren er regionen opplagt for fjellturer, morsomme vannaktiviteter ved Gardasjøen eller sykkelturer i Dolomittene. Og Hvis du drømmer om å kunne slappe av etter lange dager på farten, har vi flere luksusferiehus i Trentino-Alto Adige, som tilbyr nettopp det, samt feriehus med panoramautsikt over de fantastiske omgivelsene.

Reisetips til Trentino-Alto Adige

Leter du etter reisetips til Trentino-Alto Adige? Regionen byr på et hav av opplevelser og aktiviteter. Finn inspirasjon blant våre reisetips: 

  • Reiser du til Trentino-Alto Adige med barn? Da bør du legge inn et besøk på det fantastiske vitenskapsmuseet MUSE i Trento. 

  •  Opplev den unike fusjonen mellom italiensk og østerriksk matkultur som Trentino-Alto Adige er kjent for på Michelin-restauranten St. Hubertus nær Corvara In Badia. 

  • Lær mer om Trentino-Alto Adiges historie og besøk middelalderslottet Castel Thun litt nord for Trento.

  • Nyt et avslappende bad og kom helt ned i gir i Meranos varme kilder

  • Legg ut på en flott fjelltur opp Cima Larici nær Riva del Garda, og nyt den spektakulære utsikten fra toppen.