Feriehus i Emilia-Romagna

Emilia-Romagna er preget av naturskjønne omgivelser, sjø og fjell er hovedkomponenter i denne regionen. For dere som liker sjøen og elsker avslapping og underholdning er den Adriatiske rivieraen midt i blinken, med steder som Rimini, Riccione, Cattolica og Milano Marittima. Er du glad i å vandre i fjellet, er Apenninene med Fumaiolofjellet og Cimono fjellet et perfekt reisemål. I Emilia-Romagna finner du feriehus og ferieleiligheter som danner den perfekte rammen for en opplevelsesrik ferie.

Feriehus Emilia Romagna

Populære feriehus i Emilia-Romagna

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Emilia-Romagna

Loading...

Feriehus med basseng i Emilia-Romagna

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Emilia-Romagna

Loading...

Aktiviteter

For deg som elsker spa fasiliteter og vil ha muligheten til å bade, er de mest populære områdene Salsomaggiore og Bagno di Romagna. I parkene, på fjellet og i naturreservatene kan du gå på fjelltur, padle kajakk, mountainbike, ride, samt bedrive mange andre sportsaktiviteter.

Byer i Emilia-Romagna

Kunstbyene Bologna, Parma, Piacenza, Modena og Ravenna, som er de viktigste i forhold til å samle de åtte monumentene tilhørende Unescos verdensarvliste, kan vise til spektakulære attraksjoner. Besøk for eksempel Bologna Asinelli tårnet eller Estense slottet i Ferrara.

Gastronomiske opplevelser

Kjøkkenet i Emilia-Romagna kan vise til utallige smakfulle fristelser, autentiske smaker som varierer fra de ulike områdene, fra rustikke steder til landsbyer i maritime omgivelser ved sjøen. Lokale retter, ingredienser og eldgamle tradisjoner bringer bringer Tortellini, Piadina (ligner pita brød), Parmaskinken, Balsamico eddik og den velkjente parmesanen på bordet.

Lei et av NOVASOLs flotte ferieboliger i Italia - vi tilbyr overnatting i både leilighet eller feriehus. Finn det perfekte feriehuset for deg i dag!