Feriehus i Liguria

Kunne du tenke deg å leie et feriehus i Liguria? Regionen dekker den vakre kyststrekningen fra grensen til Frankrike til Toscana, og blir også kalt Den italienske rivieraen. Her balanserer eventyrlige landsbyer på klipper ved havet, drømmestrendene ligger som perler på en snor, kun avbrutt av spennende byer med lang historie. Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Liguria og se fram til en ferie spekket med opplevelser!

Lei et feriehus i Liguria og opplev fantastiske Cinque Terre med NOVASOL

Populære feriehus i Liguria

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Liguria

Loading...

Feriehus med basseng i Liguria

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Liguria

Loading...

Bli kjent med Liguria

Den lange kyststrekningen som utgjør Liguria er dekket av fantastiske strender og storslått natur. Her skifter omgivelsene fra rå klipper til nydelige sandstrender og frodig vegetasjon, og mellom dem ligger stemningsfulle landsbyer. Fra Ventimiglia i vest til Genova, også kalt Riviera dei Fiori og Riviera di Ponente, finner du en rekke vakre historiske byer. Lei for eksempel et feriehus i Pietra Ligure, Bordighera og Imperia, som har lokket italienske og utenlandske turister i mange hundre år. Genova er den største byen i regionen og et kulturelt sentrum, fullt av spennende historie og arkitektur. Fra Genova til La Spezia, også kalt Riviera di Levante, dekker glamorøse og fargerike landsbyer kysten, blant andre de berømte Cinque Terre og Rapallo, Recco og Sestri Levante.

Overnatting i Liguria

Liguria har vært et yndet reisemål for både italienske og utenlandske turister i lang tid, mye på grunn av det milde klimaet og de vakre omgivelsene. Hos oss kan du leie ferieleiligheter og feriehus i Liguria langs hele kysten, hvor du kan besøke de stemningsfulle landsbyene, slappe av på stranden eller gå på oppdagelse i den flotte og varierte naturen. Lei et feriehus med svømmebasseng i Liguria og nyt lange, avslappende dager i det deilige middelhavsklimaet. Finn prisvennlige ferieleiligheter i de fargerike fiskelandsbyene og gå på oppdagelse blant regionens arkitektoniske perler. Eller ta hele familien med og opplev Den italienske rivieraen – også dine pelskledde familiemedlemmer.

Sommer i Liguria

Liguria ligger i le av fjellkjeden Appenninene og har et mildt klima som minner mer om de sørlige delene av Italia. Her finner du hele 32 strender med Blått flagg-tildelinger, som er den høyeste utmerkelsen for spesielt rene og sikre strender. Disse ligger spredd langs hele kysten, og det er ikke lett å framheve bare én. Vil du leie et feriehus i Liguria med plass til store og små, er Laono, Sestri Levante, Savona og Pietra Ligure ypperlige destinasjoner med fine, barnevennlige strender. Er du ute etter mer spektakulære strender, omringet av regionens særegne klipper og vegetasjon, bør du ta turen til for eksempel Monterosso al Mare, én av landsbyene i Cinque Terre, Portofino og Lerici.

Reisetips til Liguria

Trenger du inspirasjon til ting å se og gjøre i Liguria? Ta en titt på lista vår: 

  • Opplev de vakre blomstermarkedene- og engene som har gitt Riviera dei Fiori dets navn, for eksempel i Bordighera og Sanremo.

  • Legg ut på den klassiske vandreruta mellom de eventyrlige landsbyene i Cinque Terre.

  • Opplev en del av Italias maritime historie i Genova og se rekonstruksjonen av huset til Christopher Columbus

  • Reiser du til Liguria med barn, bør dere også legge inn et besøk akvariet i Genova – ett av Europas største! 

  • Legg ut på en båttur og se Ligurias fantastiske kyst fra sjøsiden.  

  • Besøk de fantastiske hulene ved Balzi Rossi utenfor Ventimiglia.