Feriehus i Cinque Terre

Et av de vakreste og mest etterspurte områdene i Liguria er Cinque Terre. NOVASOLs feriehusutleie i Liguria strekker seg også hit, og du kan velge mellom en rekke ferieboliger iet fantastisk vakkert område. Cinque Terre er en del av den italienske rivieraen i tøff natur, og består av de fem landsbyene Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore.

På grunn av områdets geografi er Cinque Terre blant de viktigste turistattraksjonene langs kysten ved La Spezia, og i Liguria generelt. Naturen her er robust og røff, og det er laget en sti i fjellsiden som strekker seg gjennom de fem landsbyene. Blant NOVASOLs feriehus i Italia er utvalget i Cinque Terre alltid blant de mest etterspurte.

Vid havet i Cinque Terre, Italien

Populære feriehus i Cinque Terre

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Cinque Terre

Loading...

Feriehus med basseng i Cinque Terre

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Cinque Terre

Loading...

Helårsdestinasjonen Cinque Terre

Gjennom århundrer har de lokale innbyggerne formet området ved å bygge terrasser i skråninger ned mot sjøen, ved bruk av en spesiell teknikk som gjør det mulig å bygge i bratte og utfordrende bakker som stuper ned mot havet. Sammen med de naturlige forutsetningene danner dette et særegent og fascinerende landskap som bare må oppleves.

Cinque Terre er en helårsdestinasjon takket være sitt milde klima, og stadig flere turister velger å legge turen innom det vakre område i løpet av vintermånedene. NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter på tvers av Liguria, og gjennom søkefunksjonen kan du velge ut akkurat de kriteriene som matcher ditt drømmehus. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en av våre ferieboliger i Cinque Terre!