Feriehus i Riviera di Ponente

Ved leie av feriehus og ferieleiligheter i Italia er Liguria er blant de mest populære og etterspurte destinasjonene, og NOVASOL tilbyr derfor en rekke feriehus og ferieleiligheter i området, slik at du kan bo i vakre omgivelser i Riviera di Ponente, Riviera di Levante eller Cinque Terre. Ferieboligene i området inviterer til avslappende ferier i et herlig, mildt klima.

Vernazza

Populære feriehus i Riviera dei Fiori

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Riviera dei Fiori

Loading...

Feriehus med basseng i Riviera dei Fiori

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Riviera dei Fiori

Loading...

Spennende byer

Riviera di Ponente er den vestlige delen av den Italienske Riviera og strekker seg fra Genoa til den franske grensen, nær byen Ventimiglia. Området skiller seg fra den andre delen av den Italienske Rivieraen, Riviera di Levante, både konvensjonelt og geografisk. Blant de mest kjente byene i området som ligger langs havet er Sanremo, Imperia, Finale Ligure og Ventimiglia.

Manarola

Naturopplevelsene står i kø

Den lange kyststrekningen kan vise til nydelige daler og herlig hav, og NOVASOLs feriehus i Riviera di Levante ligger både helt ute ved havet og i dalene. Her finner du brede sandstrender, som er perfekt for de som ønsker lange dager ved havet. Her finner du også naturlig skjønnhet og spennende attraksjoner, slik som havnen i Savona og den berømte byen Sanremo med sin sangfestival. Finn et feriehus i Liguria og se frem til en deilig ferie langs den Italienske Riviera!

Velkommen til Liguria!