Feriehus i Marche

Feriehus i Marche

Feriehus i Marche

Marche er en region preget av mangfoldighet i både landskap, kunst, natur, gastronomi, sport og mer. Landskapet varierer fra klippene ved Marches fantastiske strender, åser rike på historie og fjell med tradisjonsrike skianlegg og spennende tettsteder som Pesaro, Ancona, Macerata, Ascoli Piceno og mange, mange flere. Alle disse er spennende destinasjoner som absolutt er verdt et besøk om du leier et feriehus i Italia gjennom NOVASOL.

Populære feriehus i Marche

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Marche

Loading...

Feriehus med basseng i Marche

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Marche

Loading...

Aktiviteter

Hav og fjell gir en rekke aktivitetsmuligheter, med alt fra svømming, solslikking og lange spaserturer langs de hvite sandstrendene, i parkene og langs den vakre kysten, og uberørt villmark i fjellområdene. I Marche kan du også utforske to regionale parker og naturreservater; Gran Sasso og Monti della Laga, nasjonalparken Sibillinifjellene, og nasjonalparken Conero med sin rike fauna. I hele regionen kan du nyte fotturer og ridning, fugletitting, terrengsykling og padling. Uansett hvor du befinner deg i Marche er det et stort utvalg av aktiviteter som du kan oppleve når du leier feriehus fra NOVASOL i regionen.

Feriehus i Marche

Fortryllende kunstneriske byer og middelalderlandsbyer vitner om en rik historie, kunst og spesielle hendelser. Ancona, den gamle havnen d’Oriente, Urbino med sin sjarmerende gamleby og den dyrebare Palazzo Ducale byr på fantastiske kunstneriske opplevelser. Byen Loreto er berømt blant turister som ønsker et dypdykk i religion, og byen Pesaro kan vise til en kjent operafestival. Fra det kulturelle synspunkt vil ikke Marche-regionen skuffe deg om du velger denne regionen når du leier feriehus eller ferieleilighet i Italia.

Marche-regionen byr på en rekke herlige måltider, takket være de lokale bøndene og deres lange erfaring. I innlandet finner du en rekke retter for svin og lam er sentralt. Noen av rettene regionen er mest kjent for er cappelletti, passatelli og nudler i kjøttkraft. I havområdene dominerer fisk tallerkenen, og typiske fiskebaserte retter er blant annet en fiskesuppe med 14 forskjellige fiskespesialiteter, stuet ål og tørrfisk i pottacchio med tomat og ansjos. Blant de mest populære dessertene er stekt ravioli fylt med kastanjer, krem og cottage cheese, og ciambellotto. Alle disse spesialitetene finner du enten på lokale restauranter, eller du kan lage de på kjøkkenet i ditt eget, private feriehus i Marche.