Feriehus i Calabria

Leier du et feriehus hos NOVASOL i Calabria er du i foten på støvelen av Italia, med en vakker kystlinje som har utsikt over Tyrrenhavet og det Joniske havet. Havet, strendene, kystlinjen, climaet, innlandet, fargene og luktene som preger dette området gjør Calabria til en unik destinasjon. Naturelskere vil bli bergtatt av å kunne få oppleve slike ekte underverker!

Ihre Ferien in Kalabrien

Populære feriehus i Calabria

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Calabria

Loading...

Feriehus med basseng i Calabria

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Calabria

Loading...

Aktiviteter

Her kan man finne aktivitetstilbud for enhver smak, alt fra vannaktiviteter som vindsurfing og dykking, til orientering og gåturer i vakre nasjonalparker. Park della Sila og Park delle Serre er eksempler på slike flotte nasjonalparker. Ikke glem de nydelige strendene og den milelange kystlinjen som innbyr til soling og bading i unike omgivelser.

Byer

Byene i Calabria kan by på kunstneriske attraksjoner som Bronzi di Riace i Nasjonalgalleriet i Reggio Calabria, det arkeologiske i Vibo Valentia, samt mange andre monumenter. Gamlebyene er spesielt kjent for deres særegenhet og vakre fremtoning, som Altomonte, en middelalderlandsby i Diamond kjent for sin fantastiske utsikt. På Calabriens vestkyst ligger Tropea, som er en av italienernes høyt verdsatte perler av en badeby.

Kjøkken

Det lokale kjøkkenet er spekket av retter og ingredienser som er typiske for Calabria. Nyt den klassiske bruschettaen med n'duja eller sardiner eller ulike typer pastaretter fremstilt ved eldgamle metoder og servert med spennende ingredienser, som for eksempel chili, løk fra Tropea, og den enestående lokale olivenoljen, mmm...

Velkommen til våre feriehus og ferieleiligheter i Italia.