Feriehus i Piemonte

Lei feriehus i Piemonte - en region som karaktiseres av sitt varierte landskap. Fra fjellene i Monviso, Sestriere, Susa-dalen og Sesia-dalen til åsene med vingårder i Langhe og Monferrato opp til Maggioresjøen, Stresa og Borromeo-øyene. I Piemonte finner du også nasjonalparken Gran Paradiso som har en svært rik flora og fauna. Regionen byr på en rekke spennende opplevelser i et vilt og vakkert landskap, og i et feriehus fra NOVASOL i Piemonte har du alt like utenfor døren!

Feriehus i Piemonte

Populære feriehus i Piemonte

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Piemonte

Loading...

Feriehus med basseng i Piemonte

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Piemonte

Loading...

Reisetips til Piemonte

Trenger du reisetips til Piemonte? Regionen er preget av variasjon, og tilbyr derfor ulike feriemuligheter i form av frihet, moro og avslapning. Sommer som vinter kan du prøve deg på en rekke forskjellige aktiviteter, som fotturer, terrengsykling, padling og seiling på Maggioresjøen, og golf, langrenn, alpint og skøyting. Gå gatelangs i de sjarmerende byene, eller besøk et spa-anlegg for å gjøre oppholdet ekstra behagelig. Bestill et feriehus i Italia hos NOVASOL og utforsk alle de spennende mulighetene Piemonte har å by på!

Feriebolig i Piemonte

Byer i Piemonte

I Piemonte ligger historiske byer som Piemonte, Torino, Alba, Cherasco, Ivrea, Savigliano på rekke og rad. I Torino finnes et av de viktigste egyptiske museer i verden, den berømte Mole Antonelliana, bilmuseet, og en rekke kafeer og spennende restauranter. Se bymurene byen Cherasco eller besøk klostrene i Staffarda og Novalesa. Fra det kulturelle synspunkt vil ikke Piemonte skuffe deg på ferie i Italia!

Kulinariske opplevelser i Piemonte

Typiske retter i regionen er bagna cauda, fondue og ingrediensen Alba-trøffel. Andre spesialiteter er ost og kjeks, som du finner et bredt utvalg av i Piemonte. En annen sentral aktør i regionen er vin, og noen av de fineste i Italia produseres her, slik som Barolo, Barbera d’Asti, Barbaresco, Dolcetto og Nebbiolo. Nyt disse, og en rekke andre spesialiteter i Piemonte når du leier en feriebolig i Italia!