Feriehus i Venezia

NOVASOL og de aller fleste av våre kunder er enige om at at Venezia er noe av det flotteste i hele Italia. Slå deg ned i en av våre ferieboliger, og forelsk deg i Venezia.

Veneto-regionen kan blant annet by på en av de mest elskede og besøkte byene i hele landet; Venezia. Intet mindre enn 12 millioner mennesker besøker denne helt spesielle byen med alle kanelene, romantiske gondolene, koselige små veiene og mangfoldige broene hvert år.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Venezia

Populære feriehus i Venezia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Venezia

Loading...

Opplevelser i Venezia

NOVASOL tilbyr et stort utvalg av feriehus i hele Italia og naturligvis også i Venezia. Lei et koselig feriehus i den delen av Veneto-regionen som passer deg best. Du kan også flytte inn i en av våre ferieboliger i Verona og føle på vingesuset fra Romeo og Julies skjebnesvangre forelskelse, slik Shakespeare diktet den. Mulighetene er mange, du trenger bare å velge den boligen som passer dine feriedrømmer best.

Når du har dyrket Venezia en stund, har du mange muligheter for gode opplevelser også i resten av området. I Veneto-regionen finner du for eksempel også Po-deltaet - et naturskjønt område som smyger seg langs den 650 kilometer lange Po-elven. Området er virkelig fascinerende og omfatter blant annet byene Torino, Asti, Cremona og Parma, som alle ligger langs elvebredden.

Musikkelskere bør ta seg en tur i operaen eller på en annen musikkforestilling i Parmas Auditorio Paganini - eller hva med en tur i Regio Teatret?